City LEGO® Sárga mobil építkezési daru (60409)

Nincs értékelés
Márka: Lego
36 470 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

A City LEGO® Sárga mobil építkezési daru (60409 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® City (60409) Sárga mobil építkezési daru a 9 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a stílusos építőipari járműveket. Ez a lenyűgöző modell rengeteg valósághű funkcióval büszkélkedhet. A gyerekek felhajthatják a támasztólábakat, elforgathatják a fülkét, 360°-kal kinyújthatják és elforgathatják a kart, és működtethetik a csörlőt.

Csak adj hozzá 4 minifigurás munkást, és máris készen állsz a fantáziadús játékra és mesélésre. Ez a LEGO járműves játékkészlet részletes nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Builder alkalmazásban található 3D utasításokat, egy digitális építési útmutatót tartalmaz, intuitív zoom és forgatási eszközökkel.

Így a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City építőszettek nagyszerű kreatív ajándékok a gyerekeknek, és olyan menő járműveket, valósághű építményeket és szórakoztató karaktereket tartalmaznak, amelyek határtalan játékra inspirálnak. A gyerekek ezt a LEGO City daru készletet kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Daru építő készlet - A LEGO® City Sárga mobil építő daru építő készlettel 9 éves és idősebb fiúknak és lányoknak a saját város építése még szórakoztatóbbá válik.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a LEGO® City építő készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy bonyolult mobil daru, egy mobil WC és 4 LEGO építőmunkás minifigura megépítéséhez.
  • LEGO® City építőkockák, amelyeket valódi járművek és gépek ihlettek - A gyerekek felborítják a támasztékokat, elforgatják a fülkét, kinyújtják és 360°-ban elforgatják a kart, és használják a csörlőt.
  • Számos szórakoztató kiegészítővel építkezhetsz - Ez a készlet tartalmaz kiegészítőket a LEGO® minifigurákhoz, köztük egy építészeti tervet, egy csavarkulcsot és egy rádiót is
  • Kreatív ajándék 9 éves kortól - Ajándékozd ezt a kivételes LEGO® építőszettet a fantasztikus építőjárművek rajongóinak!
  • Korlátlan játék - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakozást és kalandot nyújtson a gyerekeknek.
  • Üdvözöljük LEGO® City-ben - Fedezd fel azt a helyet, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és ahol órákig tartó építkezés, felfedezés és játék vár rájuk.
  • Méretek - Ez a LEGO® City építőszett 1116 darabból áll, a daru (a gémes és a felbillenő támasztékkal együtt) több mint 68 cm magas, 48 cm hosszú és 25 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: