City LEGO® sportkocsi teherautó (60408)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

A City LEGO® Autószállító teherautó (60408 ) 7 éves kortól használható a Legótól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® City (60408) Sportkocsi teherautóval a 7 éves és idősebb autórajongóknak szerezhetsz örömet. A gyerekek megdönthetik a vezetőfülkét, hogy hozzáférjenek a motorhoz, felakaszthatják a pótkocsit, és leereszthetik a felső és alsó platformon lévő rámpákat, hogy egy 1950-es évekbeli autót, egy erős, 1970-es évekbeli sportkocsit és egy modern elektromos szuperautót vezessenek fel a pótkocsira.

Ez a lenyűgöző teherautó-építő készlet 4 minifigurát is tartalmaz a kreatív játékhoz és a meséléshez. Ez a LEGO teherautó játék részletes nyomtatott építési útmutatót és 3D utasításokat tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban, egy digitális építési útmutatót intuitív zoom és forgatási eszközökkel.

Ennek segítségével a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City építőszettek remek karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyerekeknek, és olyan menő járműveket, valósághű modelleket és szórakoztató figurákat tartalmaznak, amelyek határtalanul inspirálják a fantáziát a játékra. A gyerekek ezt a készletet kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Teherautó-építő készlet - A 7 éves és idősebb modellautók rajongói imádni fogják a LEGO® City teherautó-építő készletet a sportautók szállítására.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a készlet egy teherautót és pótkocsit, egy 1950-es évekbeli autót, egy 1970-es évekbeli teljesítményű sportautót, egy modern elektromos autót és 4 minifigurát tartalmaz.
  • Szórakoztató kiegészítője az autógyűjteményednek - A gyerekek megdönthetik a vezetőfülkét, hogy hozzáférjenek a motorhoz, felakaszthatják a pótkocsit, és leereszthetik a felső és alsó rámpákat, hogy felhúzhassák a 3 járművet
  • Autószállító teherautó szórakoztató kiegészítőkkel - Ez a készlet számos kiegészítőt tartalmaz a LEGO® minifigurák számára, köztük egy elsősegélycsomagot és egy tűzoltó készüléket is.
  • Szórakoztató karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a LEGO® tégla járműkészletet 7 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Digitális építési móka - Ennek a LEGO® teherautó és járműépítő készletnek az építési útmutatója megtalálható a LEGO Builder alkalmazásban is, ahol a gyerekek elmenthetik az építőkockákat, nyomon követhetik a haladást, és építkezés közben 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket.
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 998 darabból áll, a teherautó és a pótkocsi több mint 10 cm magas, 46 cm hosszú és 8 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: