City LEGO® tűzoltóállomás tűzoltóautóval (60414)

Nincs értékelés
Márka: Lego
26 110 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® Tűzoltóállomás tűzoltóautóval (60414 ) 6 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bátorítsd gyermeked fantáziáját a 60414 LEGO® City tűzoltóállomás tűzoltó mintával 6 éves kortól. Az állomás tartalmaz egy modern irányítóközpontot, konyhát és hálóhelyiségeket a felszerelési helyiség felett, valamint 2 garázst magasra nyíló ajtóval. A készlet tartalmaz egy drónt és egy tűzoltóautót is, moduláris létrával és további tűzoltó készülékekkel. Mozgósítsd az 5 minifigurából és egy tűzoltókutyából álló legénységet, és vágj bele az akciódús tűzoltójátékok óráiba. A gyerekek ezt az építőkészletet a Lego City termékcsalád többi tagjával (külön megvásárolható) kombinálva is használhatják, így még elképesztőbb kalandokat élhetnek át!

A mentőjáték-építőkészlet könnyen érthető nyomtatott építési útmutatót és részletes 3D-s útmutatót tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban. Ez utóbbi lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építés közben zoomoljanak és forgassák a modellt, hogy minden szögből jobban szemlélhessék.

A LEGO City Tűzoltó építőjátékok funkcióval teli játékok a fantáziadús, korlátok nélküli játékhoz a szárazföldön, a levegőben és a vízen.

  • Tűzoltóállomás tűzoltóautóval 6 éves kortól - A LEGO® City készlet egy modern tűzoltóállomást tartalmaz irányítóközponttal és egy játék mentőautóval az akciódús tűzoltó kalandokhoz.
  • Mi van a dobozban? - Tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van egy játék tűzoltóállomás megépítéséhez siklóernyővel, drónnal, tűzoltó mintával, 5 tűzoltó minifigurával és egy tűzoltókutya figurával.
  • Szórakoztató LEGO® tűzoltó funkciók - Tartalmaz egy irányítószobát, konyhát, ágyat és tűzoltó rudat a tűzoltó minifigurák számára, valamint egy járművet készlettel, moduláris létrával és további tűzoltó készülékekkel.
  • Tűzoltóállomás építőcsomag 3D építési útmutatóval - Fedezd fel a LEGO® Builder alkalmazást, ahol a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, megfigyelhetik az építési folyamatot, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőelemeket.
  • Szórakoztató ajándékötlet gyerekeknek - Ajándékozd ezt az építőkészletet 6 éves és idősebb gyerekeknek születésnapra, karácsonyra vagy bármikor máskor.
  • Fedezd fel a fantáziadús játék világát - A gyerekek még több szórakozást és kalandot találnak, ha ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád többi tagjával együtt használják (külön megvásárolható).
  • A végtelen lehetőségek városa - A LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon használhatják határtalan képzeletüket az épületekkel, járművekkel és lakókkal, ami motiválja őket az építésre, alkotásra, felfedezésre és játékra.
  • Méretek- A tűzoltóállomás 843 darabból áll, és 22 cm magas, 32 cm széles és 14 cm mély.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: