City LEGO® űrhajó és aszteroida felfedezés (60429)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (7 db)

A City LEGO® Űrhajó és aszteroida felfedezés (60429 ) a Lego-tól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csatlakozz a kis űrhajósokhoz egy másvilági kalandhoz ezzel a 60429 LEGO® City űrhajó és aszteroida felfedező készlettel. A készlet tartalmaz egy játék űrhajót, 2 aszteroida felszíni jelenetet egy laborral és egy ásatási területet egy daruval. Csak adj hozzá 2 mini űrhajós figurát, egy idegen figurát és egy kristályokban gazdag meteoritot, és máris kezdődhet a fantáziadús játék és mesélés.

Ez a könnyen összerakható, űr témájú készlet remek ajándék a szerepjátékot kedvelő gyerekeknek. Tartalmaz egy kezdő LEGO téglaelemet, képi útmutatókat és 3D utasításokat a LEGO Builder alkalmazásban, amely egy digitális építési útmutató, és intuitív zoom és forgatási eszközökkel rendelkezik, így a gyerekek építés közben minden szögből megtekinthetik a modelleket.

Az űr témájú LEGO City építőszett remek ajándék bármilyen alkalomra. Élethű járműveket, kidolgozott épületeket és inspiráló karaktereket hoz, amelyek a képzeletet a valósággal ötvözik a határok nélküli fantáziadús játékhoz. A gyerekek ezt a készletet hozzáadhatják a LEGO City termékcsalád többi űrkészletéhez (külön megvásárolható), hogy még epikusabb űrbeli akciókat játszhassanak.

  • LEGO® City űrjáték építő készlet - Örvendeztesd meg a bimbózó űrkutatókat több órányi szórakoztató kalanddal a LEGO City űrhajó és aszteroida felfedező építő készlettel 4 éves kortól.
  • Mi van a dobozban? - Ez az űrjáték mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy űrhajó, daru, felemelkedési labor, meteoritok energetikai kristályokkal, 2 minifigurás űrhajós legénység és egy idegen figura összeállításához.
  • Kreatív játék- A gyerekek leszállhatnak egy űrhajóval egy aszteroidára, a daruval felemelhetnek egy meteoritot energiakristályokkal, és teszteket végezhetnek az űrlaborban.
  • Űrjáték kis építők számára- Ez a LEGO® City építőszett 4 éves kortól kezdő téglaelemet, egyszerű képi utasításokat és 3D-s digitális utasításokat tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban.
  • Ajándék az űrrajongóknak- Hagyd, hogy gyermeked fantáziája szárnyaljon, ha ezt a 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak szánt építőszettet ajándékozod nekik karácsonyra vagy bármikor máskorra.
  • Gyűjts több készletet - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más űr témájú modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakozást és kalandot szerezz.
  • Játék határok nélkül - A LEGO® City Space Builders valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínál, amelyek a képzeletet és a realizmust ötvözik a határok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - A készletben található űrhajó 126 darabból áll, és több mint 4 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: