City LEGO® Űrkutató jármű és idegen élet (60431)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 370 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® Space Exploration Vehicle and Alien Life (60431 ) a Legótól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ezzel a 60431 LEGO® City Űrkutató jármű és idegen élet készlettel a 6 éves és idősebb gyerekek új világokat fedezhetnek fel. A tartós űrkutató jármű 6 nagyméretű gumiabronccsal és fejlett felfüggesztéssel rendelkezik, hogy a bolygó sziklás terepén is közlekedhessen. A gyerekek csatlakozhatnak a legénységhez, akik feltérképezik a bolygó felszínét, és furcsa gőztölcséreket és idegen életet fedeznek fel. Ebben a szórakoztató készletben 2 mini űrhajós figura, egy robot és idegen figurák is vannak.

Vidd el az űrkutatókat egy izgalmas kalandra! Töltsd le a LEGO Builder alkalmazást, és lépj be az építkezés új, szórakoztató világába, ahol a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik a fejlődésüket, és új LEGO építőkockákat fedezhetnek fel.

A LEGO City űrjátékok bármilyen alkalomra remek ajándéknak számítanak. A valósághű járművekkel, kidolgozott épületekkel és inspiráló karakterekkel ötvözik a képzeletet a valósággal, így a fantázia határok nélküli játékhoz. A gyerekek ezt az űrkutató készletet hozzáadhatják az űr témájú LEGO City termékcsalád többi tagjához (külön megvásárolható), hogy még több epikus kalandot élhessenek át.

  • Felfedező űrjármű játékkészlet - A LEGO® City Felfedező űrjármű és idegen élet játékkészlettel a gyerekek kreativitása új magasságokba emelkedik, 6 éves kortól.
  • Mi van a dobozban? - Ez az űrkutatási játékkészlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy űrjáró, egy gejzír környezet, 2 minifigurás űrhajós legénység, valamint egy robot és egy földönkívüli megalkotásához.
  • Futurisztikus űrjármű a fantáziadús játékhoz- Az űrterepjáró modell részletes, két személyes kabinnal, 6 kerékkel, nagyméretű gumikkal és fejlett felfüggesztéssel rendelkezik az idegen bolygókon való közlekedéshez.
  • Digitális építési útmutató - Vidd el az űrrajongókat egy szórakoztató építési kalandra a 3D LEGO® Builder alkalmazással, ahol a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket építés közben.
  • Szórakoztató ajándék az űrrajongóknak - Ajándékozd ezt az építőszettet karácsonyra vagy születésnapra a 6 éves és idősebb űrrajongóknak.
  • Fedezz fel más űr témájú LEGO® építőszetteket - A gyerekek még több szórakozást és kalandot találnak, ha ezt a készletet más űr témájú LEGO City készletekkel egészítik ki (külön megvásárolható).
  • Játék határok nélkül - A LEGO® City Space építő készlet valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínál, amelyek ötvözik a képzeletet és a valóságot a határok nélküli fantáziadús játékhoz.
  • Méretek - A készletben található űrjármű terepjáró 311 darabból áll, és több mint 10 cm magas, 22 cm hosszú és 13 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: