City LEGO® Utasszállító repülőgép (60367)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 740 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A City LEGO® Utasszállító repülőgép (60367 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyönyörű ajándék a repülőmodellek rajongóinak. A LEGO® City (60367) Utasszállító repülőgép tele van valósághű részletekkel és funkciókkal. Az elegáns repülőgépmodell kifinomult belső térrel büszkélkedhet, pilótafülkével, ülésekkel, folyosóval és mosdóval, valamint a repülőgéphez vezető lépcsőkkel, egy reptéri busszal, egy repülőgép vontatóval, egy büfékocsival, egy poggyászkocsival és 9 minifigurával.

A készlet interaktív útmutatót tartalmaz
A készlet egyszerű képi útmutatót és 3D építési útmutatót is tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építés közben zoomoljanak, forgassák és minden szögből megnézzék a modelleket. Emellett nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építményeket.

Nagyszerű LEGO City járművek
A gyerekek csodálatos járművekkel és gépekkel körülvéve nőnek fel. A LEGO City sorozat lehetővé teszi számukra, hogy testközelből fedezzék fel őket valósághű modellekkel és szórakoztató karakterekkel, amelyek nyílt végű, végtelen kreatív játékra inspirálják őket.

  • Szállító repülőgépek és földi kiszolgáló járművek modelljei - LEGO® City (60367) Személyes repülőgépek valósághű részletekkel és jellemzőkkel.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van az Utasszállító repülőgép, a Repülőgép lépcsője, a Reptéri busz, a Repülőgép-traktor, a Snack Car és a Poggyászkocsi megépítéséhez, valamint 9 minifigurát.
  • Részletek és jellemzők - A gyerekek működtethetik az uzsonnás kocsit, és ellátmányt vihetnek a repülőgépre, eltávolíthatják a repülőgép tetejét, és hozzáférhetnek a kidolgozott pilótafülkéhez, az ülésekhez, a folyosóhoz, a mosdóhoz és az uzsonnázóhelyiséghez.
  • Ajándék a repülőgépek szerelmeseinek - A készlet szórakoztató születésnapi ajándék 7 éves és annál idősebb gyerekeknek
  • Rengeteg hely a játékhoz - Az Utasszállító repülőgép modellje több mint 19 cm magas, 47 cm hosszú és 44 cm széles.
  • Még több móka a szórakoztató kiegészítőkkel - A LEGO® minifigurás kiegészítők között van egy aktatáska, egy fényképezőgép, egy hátizsák, egy rádió, 2 konzervdoboz és 2 bögre is.
  • Szórakoztató és interaktív építési élmény - Az okostelefonokra és táblagépekre készült építési útmutatót tartalmazó LEGO® Builder alkalmazásnak köszönhetően a gyerekek minden szögből zoomolhatnak, forgathatják és megtekinthetik a készlet modelljeit.
  • Korlátlan játék - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel, hogy még több szórakoztató kalandban legyen részed.
  • Biztosított minőség - Minden LEGO® darab megfelel a kompromisszumok nélküli ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobjuk, felmelegítjük, összezúzzuk, elforgatjuk és elemezzük, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: