City LEGO® Vidámpark robotvilág (60421)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

A City LEGO® Robotic World Vidámpark (60421 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A kis videojáték- és vidámparkrajongók imádni fogják ezt a funkcionális hullámvasútmodellt. A kalandos LEGO® City (60421) Robotic World témapark tele van olyan részletekkel, amelyek órákig tartó fantáziadús játékra inspirálnak. A gyerekek egy háromkocsis vonattal száguldanak át egy futurisztikus, videojátékok témájú környezeten, ahol találnak egy konzolos játéktermet, egy e-sport arénát, egy jégkrémbárt és rengeteg más részletet.

A készlet tartalmaz egy mozgó robotruhát és 8 minifigurát is a karakteres játékhoz és a meséléshez. Ez a kreatív készlet részletes nyomtatott építési útmutatót és 3D utasításokat tartalmaz a LEGO Builder alkalmazásban, egy digitális építési útmutatót intuitív zoom és forgatási eszközökkel.

Segítségével a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket, miközben dolgoznak rajtuk. A LEGO City termékcsaládban vagány járművek, valósághű modellek és szórakoztató, határtalan játékra inspiráló figurák várnak. A gyerekek ezt a LEGO City készletet kombinálhatják a LEGO City sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Hullámvasút építő készlet - A gyerekek imádni fogják a LEGO® City Theme Park Robotic World funkcionális kalandépítő készletet a vidámparkok szerelmeseinek 8 éves kortól.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a kreatív készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy robot témájú hullámvasút építéséhez, rengeteg funkcióval, köztük egy levehető robottal és 8 minifigurával.
  • Kifinomult készlet a kreatív játékhoz - A funkciók közé tartozik egy működő hullámvasút-vonat 3 kocsival, egy mozgatható robot egy minifigurának való üléssel és egy játéktermi videojáték-konzollal.
  • LEGO® minifigurák - Ez a hullámvasút modell számos szórakoztató kiegészítőt tartalmaz a játékhoz, köztük 3 mobiltelefont, egy szelfibotot, 2 jégkrémes poharat, 2 játékvezérlőt és egy trófeát.
  • Kreatív ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a LEGO® téglából épített vidámpark készletet 8 éves és idősebb gyerekeknek karácsonyra vagy születésnapra.
  • Digitális építési móka - A LEGO® hullámvasút építő készlethez a LEGO Builder alkalmazásban is találsz útmutatót, ahol a gyerekek elmenthetik az építőkockákat, nyomon követhetik a haladást, és építkezés közben 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket.
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek korlátlanul alkothatnak épületeket, járműveket és karaktereket, és órákon át építkezhetnek, felfedezhetnek és játszhatnak.
  • Méretek - A hullámvasút 986 darabból áll, és több mint 25 cm magas, 54 cm széles és 27 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: