City LEGO® vontató és sportautó javítás (60435)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® vontató és sportautó javító (60435 ) a Legótól 4 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Csatlakozz a kis hősödhöz a LEGO® City (60435) vontatóautó és sportautó javító készlettel, amely 4 éves kortól használható. Ez a kreatív készlet egy vontatóautót tartalmaz tartós gumikkal, vezetőfülkével és működő csörlővel.

Adj hozzá egy minifigurás sportautó sofőrt és autósofőrt, és élvezd a fantáziadús játék és mesélés óráit. Ez a könnyen összerakható LEGO téglaautó készlet tartalmaz egy kezdő LEGO téglát, képekkel illusztrált utasításokat és 3D utasításokat a mellékelt LEGO Builder alkalmazásban, amely intuitív zoom és forgatás eszközöket tartalmaz, így a gyerekek minden szögből megtekinthetik a modelleket építés közben.

A LEGO City építőszettek nagyszerű karácsonyi és születésnapi ajándékok a gyerekeknek, és menő járműveket, valósághű modelleket és szórakoztató karaktereket tartalmaznak, hogy határtalanul inspirálják a fantáziát a játékra. A gyerekek ezt a vontatóautó készletet kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

  • Vontatóautó-építő 4 éves kortól - A LEGO® City vontatóautó és sportautó javító készlettel vidám kalandokba keveredhetsz a kis hősöddel, és fantáziadús történeteket mesélhetsz.
  • Mit találsz a dobozban? - Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van egy vontatóautó és egy sportautó megépítéséhez, valamint a vontató sofőr és az autós minifiguráit.
  • Engedd szabadjára a fantáziádat - ültesd be a sofőrt a LEGO® járműbe és a mentőautóba, és élvezd a fantáziadús játék és a kreatív történetmesélés óráit!
  • LEGO® minifigurás kiegészítők - Ez a bontási témájú készlet játékkiegészítőket tartalmaz, többek között egy villáskulcsot és egy telefont.
  • Szórakoztató karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyerekeknek - Ajándékozd ezt a LEGO® tégla készletet 4 éves és idősebb gyerekeknek!
  • Fedezz fel még több építőkockát - Kombináld ezt az építőkockát a LEGO® City s sorozat más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakozást és kalandot szerezz.
  • Szórakoztató tanulás - A LEGO® City építőkockák segítik a gyerekeket az önbizalom és a legfontosabb életvezetési készségek fejlesztésében a nyitott, kreatív játékon keresztül.
  • Méretek - Ez a LEGO® City készlet 101 darabból áll, és a vontatóautó több mint 7 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: