Creator LEGO® Modern ház (31153)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 010 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Creator LEGO® Modern ház (31153 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb gyerekek a Modern ház (31153) segítségével 3 különböző LEGO® téglából készült házat fedezhetnek fel. A 2 pálmafa által árnyékolt, 2 szintes, fényűző tengerparti házban konyha, nappali, olvasószoba, hálószoba, zuhanyzó, erkély és modern bútorok, köztük egy szék és egy csillár található.

Tartalmaz egy úszómedencét is, amely a gyerekek által kitalált mókás történetek részévé válik. Ez a LEGO készlet a gyerekek számára a csodálatos játéklehetőségek világát tárja elénk, mivel 3 különböző házmodell építhető meg ugyanabból a téglakészletből.

A gyerekek építhetnek egy modern házat, átalakíthatják egy stílusos 3 emeletes városi házzá pezsgőfürdővel és tetőterasszal, vagy átalakíthatják egy erdei faházzá. A modern ház és a 3 emeletes városi ház a szobákba hátulról lehet bejutni, az erdei faház pedig nyitható tetővel rendelkezik. A készlet 2 minifigurát tartalmaz, és a LEGO rajongók ruhát cserélhetnek rájuk. Mind a 3 modell megépíthető a LEGO Builder alkalmazással, ami extra szórakoztató digitális élményt nyújt.

  • 3 házmodell 1 készletben - A LEGO® Creator 3 az 1-ben Modern házzal a 9 éves és idősebb gyerekek elmerülhetnek 3 bonyolult házmodell építésében és újjáépítésében egyetlen készlet téglából.
  • Végtelen játéklehetőségek - A gyerekek 3 különböző házból indulhatnak neki a mesélésnek: a Modern tengerparti ház, a stílusos 3 emeletes városi ház tetőterasszal és az erdei kunyhó.
  • 2 minifigura - A készlet 2 minifigurát tartalmaz, amelyek különböző ruhákba öltöztethetők.
  • Kiállított modellek - A gyerekek mind a 3 különálló LEGO® téglaház modellt kiállíthatják a szobájukban egy polcon vagy az éjjeliszekrényükön.
  • Ajándék LEGO® rajongóknak - Ez a 3 az 1-ben LEGO Creator készlet örömet okoz majd azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek bonyolult házakat építeni és szórakoztató történeteket kitalálni.
  • 3 adag szórakozás 1 adagban - Még több szórakozás a további LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel (külön megvásárolható), amelyek járműveket, állatokat és űrhajósokat tartalmaznak.
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - Minden 3 az 1-ben készlet órákig tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek, amikor 3 különböző modellt építenek ugyanabból a téglakészletből.
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 939 darabból áll, és egy modern ház modelljét tartalmazza, amely több mint 20 cm magas, 32 cm széles és 18 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: