Creator LEGO® Retro kamera (31147)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 070 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Creator LEGO® Retro kamera (31147 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31147) Retro fényképezőgéppel inspiráld a 8 éves és idősebb gyerekeket a képzeletbeli játékra. A fényképezőgép-modell mozgatható objektívvel, a tetején gombokkal a fényképezéshez, a hátulján pedig egy lyukkal, ahová a téglákból készült filmet helyezheted, valamint egy színes szövetövvel, amelyet viselhetsz. A csomagban 6 matrica is található, amelyek a fényképeket ábrázolják, és a gyerekek felragaszthatják őket az egyes filmkockákra.

Ez a LEGO® Creator 3 az 1-ben készlet lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy 3 különböző retro modellt építsenek egy készlet téglából. Megépítenek egy kameramodellt, amelyet aztán retro kamerává építenek át, majd újra összeraknak egy retro tévét antennával. Mindhárom modell remekül mutat majd a gyerekszobában.

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek nagyszerű ajándékot jelentenek a gyerekeknek. A kis építők minden dobozban találnak darabokat, amelyekkel 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra. A 3 az 1-ben készletekkel az érdeklődési körük által inspirált modelleket építhetnek, beleértve szupergyors járműveket, csodálatos állatokat és bonyolult városi jeleneteket.

  • 3 retro játék 1 készletben - A LEGO® Creator 3 az 1-ben Retro kamera építő készlettel a 8 éves és annál idősebb gyerekek elmerülhetnek 3 különböző vintage technológiai modell építésében és újjáépítésében egy készlet téglákból
  • Végtelen kreatív játék - A gyerekek saját szórakoztató történeteket fognak kitalálni a retro fényképezőgép, kamera és TV modell segítségével
  • 3 az 1-ben játék sok funkcióval - A fényképezőgép mozgatható objektívvel, nyomógombokkal, összehajtható filmmel és szövetpánttal rendelkezik. A fényképezőgép felhajtható kijelzővel rendelkezik, a tévé pedig antennát tartalmaz
  • Megjeleníthető modellek - A játékidő végeztével a gyerekek mind a 3 retro LEGO® modellt kiállíthatják.
  • Ajándék a kis fotósoknak - Ez a 3 az 1-ben játék szórakoztató építési és játékélményt nyújt a 8 éves és annál idősebb gyerekeknek, és garantáltan örömet okoz nekik ajándékként vagy jutalomként bármilyen alkalomra.
  • 6 matrica minden egyes retro modellhez - A készlet 6 matricát tartalmaz, amelyeket a gyerekek minden egyes "fotóra" felragaszthatnak: virág, kutya, zsiráf, lakókocsi, görkorcsolya és motorkerékpár.
  • 3 adag szórakozás 1 adagban - Még több szórakozás a további 3 az 1-ben LEGO® Creator készletekkel (külön megvásárolható), amelyek elképesztő állatokat, menő járműveket és bonyolult városi jeleneteket tartalmaznak.
  • Építs és játssz - Ez a 261 darabos LEGO® építőkészlet egy megépíthető kameramodellt tartalmaz, amely több mint 7 cm magas, 13 cm széles és 8 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: