Creator LEGO® űrhajós (31152)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 340 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Creator LEGO® Astronauta (31152 ) a Legótól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb LEGO® rajongók új bolygókat fedezhetnek fel a LEGO® Creator 3 az 1-ben (31152) asztronautával. Az űrhajós figura levehető sugárhajtású hátizsákkal, mozgatható lábakkal, lábakkal, karokkal és ujjakkal, valamint egy nyitható aranyszínű napellenzővel rendelkezik, amely mögött egy ülést találsz a minifigurának (nem tartozék).

A kis építők 3 különböző űrmodellel rakhatják össze: Egy mozgatható űrhajóst, egy futurisztikus űrkutyát mozgatható lábakkal és farokkal, vagy egy Viper űrrepülőt, amelyben egy minifigura (nem tartozék) számára kialakított ülés található. Mindhárom modell gyönyörű űr-témájú ajándékot ad, és a bemutatóalapokat is tartalmazza.

A LEGO Creator 3 az 1-ben építőszettek nagyszerű ajándékok a gyerekeknek. A kis építők minden dobozban találnak darabokat, amelyekkel 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra. A 3 az 1-ben készletekkel órákon át élvezhetik az érdeklődési körük által inspirált modellek építését, beleértve a szupergyors járműveket, a csodálatos állatokat és a bonyolult városi jeleneteket.

  • 3 LEGO® űrjáték 1 dobozban - A 9 éves és idősebb űrszerető gyerekek 3 modellkészletet építhetnek és építhetnek újra a LEGO Creator 3 az 1-ben űrhajós készlettel, ugyanazokból a téglákból.
  • Végtelen lehetőségek az űrjátékhoz - A gyerekek 3 különböző űrmodellel: az asztronautával, az űrkutyával és az űrviperával merész kalandokba keverednek a csillagok között.
  • Mozgatható űrfigurák - Az űrhajós modellnek mozgatható lábai, lábai, karjai és ujjai vannak, az űrkutya pedig mozgatja a farkát és a lábait, így a gyerekek a képzeletük szerint alakíthatják ki őket
  • Kiállított modellek - A 3 LEGO® űrmodell mindegyike téglalappal rendelkezik, így a gyerekek kiállíthatják őket a szobájukban, amikor a galaktikus kalandnak vége.
  • Űrtémájú születésnapi ajándék - Ez a 3 az 1-ben építőkészlet építési és játékélményt nyújt. Szép születésnapi ajándék, és a gyerekek több órányi akciódús játékot élvezhetnek vele.
  • Az építés új módja - Vezesd a gyerekeket a következő építési kalandjukon az intuitív LEGO® Builder alkalmazással. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - A 3 az 1-ben készletek mindegyikével a gyerekek 3 különböző, érdeklődési körük által inspirált modellt építhetnek, köztük állatokat, járműveket és bonyolult városi jeleneteket.
  • Építs és játssz - Ez a LEGO® építőkészlet 647 darabból áll, és tartalmaz egy több mint 27 cm magas űrhajós modellt is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: