Creator LEGO® Vadállatok szafari (31150)

Nincs értékelés
Márka: Lego
21 260 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Lego Creator LEGO® Wild Animals Safari (31150) építőkészlet 9 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31150) Vadállatok szafari játékkal a 9 éves és idősebb gyerekek úgy érezhetik, mintha valódi állatok között lennének. Élvezni fogják a fantáziadús játékot az állatmodellekkel, köztük a mozgatható lábakkal, hosszú nyakkal, farokkal és fülekkel rendelkező zsiráffal, amely a fa modell és a flamingó mellett tornyosul. A játékkaland végeztével a gyerekek mind a 3 modellt kiállíthatják.

Ez a LEGO készlet a végtelen játéklehetőségek világát tárja a gyerekek elé. Ugyanabból a téglakészletből 3 különböző állatot építhetnek: egy mozgatható zsiráfot fával és flamingóval, amelyet aztán 2 mozgatható gazella modellé - egy felnőtt gazella és egy bébi - és 2 bokorral építhetnek át, vagy átépíthetik a modellt oroszlánná fával és pillangóval.

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek remek ajándékot jelentenek a gyerekeknek. A kis építők minden dobozban találnak olyan darabokat, amelyekkel 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra. A 3 az 1-ben készletekkel az érdeklődési körük által inspirált modelleket építhetnek, beleértve szupergyors járműveket, csodálatos állatokat és bonyolult városi jeleneteket.

  • 3 szafari állat 1 dobozban - A 9 éves és idősebb gyerekek 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra ugyanabból a téglakészletből a LEGO® Creator 3 az 1-ben Vadállatok szafari építővel.
  • Korlátlan játéklehetőségek - A gyerekek elmerülnek a mókás történetekben 3 készlettel: zsiráf egy flamingóval, 2 gazellával vagy egy oroszlán egy fával és egy pillangóval.
  • Mozgatható állatfigurák - A zsiráf modell mozgatja a lábait, hosszú nyakát, farkát és fülét, a 2 gazella mozgatja a lábait, nyakát és fülét, az oroszlán modell pedig a lábait, farkát és mancsait.
  • Kiállított modellek - A 3 LEGO® állatmodell mindegyike kiállítható egy polcon vagy éjjeliszekrényen, miután a gyerekek eljátszották a szafari kalandot.
  • Természet témájú ajándék gyerekeknek - Ez a 3 az 1-ben építő készlet építési és játékélményt nyújt a gyerekeknek, és kreatív születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet belőle
  • Az építés szórakoztató módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő kreatív kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - A 3 az 1-ben készletek mindegyikével a gyerekek 3 különböző, érdeklődési körük által inspirált modellt építhetnek, köztük állatokat, járműveket és bonyolult városi jeleneteket.
  • Építs és játssz - Ez a LEGO® építőkészlet 780 darabból áll, és egy mozgó zsiráfmodellt tartalmaz, amely több mint 30 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: