Creator LEGO® Virágok egy edényben (31149)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 420 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Creator LEGO® Virágok konvojban (31149 ) a Legótól 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31149) Virágok a konvojban játék után a gyerekek 3, a természet által inspirált tematikus modellt állíthatnak össze és mutathatnak be. Építs a téglákból egy sárga öntözőkannát fogantyúval és kiöntővel. Belsejében 3 virág mozgatható szirmokkal és 3 pillangó található, amelyek átlátszó pálcikákra vannak erősítve, és úgy néznek ki, mintha repülnének.

A 8 éves és annál idősebb gyerekek nagyon jól fognak szórakozni ezzel a modellkészlettel, és átalakíthatják a természet modelljét egy sárga cipóvá 3 mozgatható szirmokkal ellátott virággal vagy 2 aranyos sárga madárrá egy virággal borított sügéren. Ezután büszkén mutogathatják majd alkotásukat a szobájukban.

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek kreatív ajándékok 3 építési lehetőséggel. Akár menő járművek, elképesztő állatok vagy bonyolult városi jelenetek érdekelnek, a Creator 3 az 1-ben készletek mindenre választ adnak.

  • 3 színes virág 1 dobozban - A LEGO® Creator 3-in-1 Virágok egy konvojban készlettel a 8 éves és idősebb gyerekek 3 bonyolult modellt kezdhetnek el építeni és újraépíteni ugyanabból a téglakészletből.
  • Egy szelet természet és végtelen játéklehetőség - A gyerekek mesélni fognak a 3 virágot és 3 pillangót tartalmazó locsolókannáról, a 3 virágot tartalmazó sárga cipőről vagy a 2 madárról a sügéren.
  • 3 az 1-ben játék interaktív elemekkel - A szórakoztató építőkockák között mozgó szirmú virágok és átlátszó pálcikákra erősített pillangók találhatók, amelyek úgy néznek ki, mintha repülnének.
  • A természet ihlette kirakatmodell - Díszítsd fel bármelyik szobát színes LEGO® Creator 3 az 1-ben téglákkal, és oszd meg az örömöt a barátaiddal és a családoddal.
  • Kreatív születésnapi ajándék 8 éves kortól - Ez a 3 az 1-ben építőkészlet nagyszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék a természetet, az állatokat és a LEGO® téglákkal való építkezést kedvelő gyerekeknek.
  • 3 adag szórakozás 1 csomagban - Ne hagyd ki a többi 3 az 1-ben LEGO® Creator sorozatot (külön megvásárolható) sem, amelyek állatos, űrbéli és jármű témájúak.
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - Minden egyes 3 az 1-ben készlettel a gyerekek 3 különböző színes modellt építhetnek, amelyeket a legmélyebb érdeklődési körük ihletett.
  • Méretek - Ez a LEGO® építőkészlet 420 darabból áll, és egy megépíthető öntözőkannát tartalmaz, amely több mint 13 cm magas, 12 cm széles és 15 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: