Creator LEGO® Vörös sárkány (31145)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Creator LEGO® Vörös Sárkány (31145 ) 6 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31145) Vörös sárkány című LEGO® Creator 3 az 1-ben (31145) játékkal a 6 éves és idősebb kreatív gyerekek a mesék varázslatos földjére utazhatnak. Egy barátságos sárkányt építenek nagy szemekkel, mozgatható karokkal, mancsokkal, szárnyakkal, lábakkal, lábakkal, fejjel és szájjal. Amikor a látványos kalandok véget érnek, a modellt kiállítják a szobájukban.

A LEGO® Creator 3 az 1-ben építő a végtelen játéklehetőségek világát tárja a gyerekek elé. Ugyanazzal a téglakészlettel 3 különböző állatot építhetnek: megépíthetnek egy mozgó sárkányt, átalakíthatják színes szárnyú főnixszé, majd játékhallá alakíthatják, vagy LEGO téglákból megalkothatják saját állatukat.

A LEGO Creator 3 az 1-ben téglák nagyszerű ajándékot jelentenek a gyerekeknek. A kis építők minden dobozban találnak darabokat, amelyekkel 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra. A 3 az 1-ben készletekkel órákon át szórakozva építhetik az érdeklődési körük által inspirált modelleket, beleértve a szupergyors járműveket, a csodálatos állatokat és a bonyolult városi jeleneteket.

  • 3 varázslatos állat egy készletben - A 6 éves és idősebb gyerekek elmerülhetnek 3 színes modell építésében és újjáépítésében egy készlet téglából a LEGO® Creator 3 az 1-ben Vörös Sárkány készlettel.
  • Végtelen játéklehetőségek - A kis építők szórakoztató történeteket élvezhetnek a 3 különböző állatmodellel: Repülj egy sárkánnyal, menj légi kalandra egy főnixszel, és ússz egy hallal!
  • Mozgatható állatfigurák - Minden modell mozgatható testrészekkel rendelkezik: A sárkány mozgathatja a karjait, mancsait, szárnyait, lábait, lábát és száját, a főnix mozgathatja a szárnyait, a hal pedig az uszonyait.
  • Kiállított modellek - A 3 LEGO® állatmodell mindegyike játék után kiállítható a gyerekszobában.
  • Ajándékötlet gyerekeknek - Ez a 3 az 1-ben játék nagyszerű építési és játékélményt nyújt a kis építők számára, és nagyszerű ajándék a kínai újév megünneplésére.
  • 3 adag szórakozás 1 adagban - Még több szórakozás a további 3 az 1-ben LEGO® Creator sorozatú készletekkel (külön megvásárolható), amelyekben csodálatos állatok, menő járművek és bonyolult városi jelenetek szerepelnek.
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - A 3 az 1-ben készletek mindegyikével a gyerekek 3 különböző, érdeklődési körük által inspirált modellt építhetnek, köztük állatokat, járműveket és bonyolult városi jeleneteket.
  • Építs és játssz - Ez a LEGO® építőkészlet 149 darabból áll, és egy több mint 12 cm magas sárkánymodellt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: