Disney™ LEGO® Isabel virágcserép (43237)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 590 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Isabel virágcserép (43237 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Disney Encanto rajongói, valamint a művészet és a design iránt érdeklődő 9 éves és idősebb gyerekek imádni fogják a LEGO® Disney Encanto (43237) Isabel virágcserép című LEGO® Disney Encanto (43237) játékot. Ez egy kosár formájú virágcserépből áll, amelyet kinyitva egy titkos szoba tárul fel, sok, a film által inspirált részlettel. Van egy mini LEGO ǀ Disney Isabella baba, valamint LEGO orchidea és kaktusz modellek, amelyek a zárt virágcserépet díszítik.

Ez a Disney film alapján készült, kidolgozott készlet a nagyobb gyerekeknek is örömet okoz, és kedves ajándék lehet. Az összetett készlet a virágcserép belsejében található titkos szobának köszönhetően rengeteg szórakoztató játéklehetőséget kínál. Ha a gyerekek befejezték a játékot, a szobájukban vagy egy polcon kiállíthatják a modellt. A gyerekek és a felnőtt rajongók egyaránt imádni fogják a virágcserép modell részleteit, és élvezni fogják a közös építkezést. Az építők a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik a készleteket és nyomon követhetik a haladást.

  • LEGO® ǀ Disney Encanto gyerekeknek - Inspirálja a 9 éves és idősebb gyerekeket az Isabel virágcserép építő készlettel, amellyel a kis építők saját fantasztikus történeteiket játszhatják el.
  • Kreatív lehetőségek - A készlet tartalmaz egy nyitható kosárszerű ültetőedényt, amelyet a film ihletett, virágokat és egy mini LEGO® ǀ Disney Encanto Isabella serpenyőt.
  • Titkos tér - Az ültetőkosár belsejében Izabella kidolgozott szobáját találod, egy ággyal, LEGO® darabokból készült kaktuszokkal és orchideákkal, különféle inspiráló elemekkel és egy mini serpenyőnek való hellyel.
  • LEGO® ǀ Disney Encanto építőkockák - A rajongók megépítik a virágcserépet, és tetszés szerint rendezhetik el benne a virágokat. A virágtartó kinyitható is, így még több játéklehetőséget kínál, és ha a kaland véget ért, a gyerekek kiállíthatják a modellt...
  • Encanto-témájú ajándék gyerekeknek - Ez a készlet játékra és kiállításra tervezett, nyitható funkcióval büszkélkedő, szórakoztató ajándék a 9 éves és idősebb Disney-rajongóknak bármilyen alkalomra.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Fejlesztő érdeklődés - Az építőszett tartalmaz egy mini LEGO® ǀ Disney babát és egy megépíthető virágcserépet. A készlet szórakoztató módon inspirálja az építőket a tervezés iránti szeretet és a fontos készségek fejlesztésére
  • Méretek - A készlet 641 darabból áll, a virágcserép modellje több mint 24 cm magas, 15 cm széles és 12 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: