Disney™ LEGO® Stitch (43249)

Nincs értékelés
Márka: Lego
21 260 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Disney™ LEGO® Stitch (43249) Disney™ LEGO® Stitch (43249 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® ǀ Disney (43249) Stitch építőszettel a LEGO® Disney (43249) Stitch játékra és kiállításra alkalmas, nagyobb gyerekeket és Lilo és Stitch rajongókat már 9 éves kortól elérheted. A népszerű Disney-film javíthatatlan földönkívülije, aki hawaii inget visel, mozgatható fülekkel és forgó fejjel, egy építhető fagylaltkehellyel, amit megfoghat, és egy virágmodellel, amit a füle mögé helyezhetsz.

Ez a Disney-építőkészlet bármelyik szobában jól mutat majd, és remek ajándék az idősebb gyerekeknek és a film szerelmeseinek, akik rengeteget fognak szórakozni az építés közben. A gyerekek és a felnőtt rajongók egyaránt értékelni fogják a készlet minden részletes elemét, és össze tudják rakni ezt a híres karaktert. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik a készleteket és nyomon követhetik a haladást.

  • A Lilo és Stitch című Disney-film alapján készült LEGO® ǀ Disney Stitch modell 9 éves és idősebb gyermekek számára építés, játék és megjelenítés közben serkenti a fantáziát.
  • Disney Stitch - Ez a kreatív LEGO® építőszett a Lilo és Stitch szereplőjének kiállítási modelljét, egy fagylaltkelyhet és egy virágot tartalmaz a figura díszítésére.
  • Mozgatható részek - A Stitch modell fel-le tudja mozgatni a fülét, el tudja fordítani a fejét, hogy elhelyezze a dekoratív virágot, és tartani tudja a fagylaltkelyhet.
  • Szórakoztató modell kiállításra - Építsd meg Stitchet a hawaii pólójában, díszítsd fel egy fagylaltos tölcsérrel és egy virággal, mozgasd a fejét és a fülét, hogy megmutassa új arckifejezéseit, majd állítsd ki a figurát.
  • Disney-ajándék gyerekeknek - Ez a Disney-figurakészlet funkciókkal és kiegészítőkkel örömmel fogja elragadtatni a filmek szerelmeseit és a 9 éves és idősebb gyerekeket, akik megosztják az iskolában vagy otthon.
  • Építési segítő - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Kulcskészségek fejlesztése - A LEGO® ǀ Disney karakter modellje olyan kiegészítőkkel és funkciókkal büszkélkedhet, amelyek szórakoztató módon segítik a gyerekeket a fontos készségek fejlesztésében.
  • Méretek - Ez a készlet 730 darabból áll, és egy több mint 20 cm magas karaktermodellt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: