DUPLO® LEGO® Farm állatgondozás (10416)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 940 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A DUPLO® LEGO® Farm Animal Care (10416) készlet a Lego-tól 2 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ismersz egy kis építőmestert, aki imádja a mezőgazdasági elemeket tartalmazó készleteket építeni? A LEGO® DUPLO® City (10416) Gondoskodó farmállatok tökéletes választás számára! Ez a készlet 2 éves kortól alkalmas, és 8 LEGO® DUPLO® állatfigurát tartalmaz, köztük egy lovat, egy birkát, egy tehenet és egy csirkét. Garantáltan örömet okoz minden kisgyermeknek, aki érdeklődik az állatok iránt és a valósághű forgatókönyvek eljátszása iránt.

Ez a számos funkcióval rendelkező kisgyermekjáték kihozza a gyerekekből a kis gondozót. Az építőkockák az egész családot elvarázsolják, a felnőttek pedig megmutatják a kicsiknek, hogyan kell az állatokat gondozni és etetni. A gazda figura megmutatja a gyermekfigurának, hogyan kell megmosni az almákat, amelyekkel a tehenet és borját etetik. A tyúkólban a tyúk gondoskodik a fiókáiról. A gyerekek a lófigurával lovagolni mennek, és szénával etetik.

Ez az oktatójáték színes blokkokat és építőelemeket tartalmaz, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy felkeltsék a gyerekek figyelmét, akik boldogan fognak neki a felfedezésnek és az összerakásnak. Emellett a kis építők játék közben fejlesztik a finommotorikus készségeket és a problémamegoldó készséget.

  • Oktatójáték 2 éves kortól - A LEGO® DUPLO® City Farm Animal Care építő készlettel a gyerekek egy szorgos gazda szerepébe bújhatnak.
  • Farmépítő készlet sok rejtett részlettel - Tartalmaz egy farmházat, egy pajtát, egy csirkeházat, egy tyúkólat, egy szénapajtát és 8 figurát, köztük 2 lovat, egy birkát, egy macskát, egy tehenet, egy csirkét és csibéket.
  • Farmos játék - Ez az építő készlet tele van funkciókkal, és felébreszti a gyerekek gondoskodását és empátiáját az állatok iránt
  • Rengeteg extra - Ez a tanyai témájú játék számos elbeszélésre ösztönző elemet tartalmaz, és a gyerekek megetethetik vele az állatokat, vagy lapáttal eltakaríthatják a lófánkokat
  • LEGO® építőkészlet az egész családnak - Ez a 2 éves kortól használható LEGO® építőkészlet kedves ajándék az állatszerető kisgyermekeknek, segít nekik a készségek fejlesztésében és új érdeklődési körök felfedezésében.
  • Kiváló minőségű építőkockák - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, melegítjük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • A finommotoros készségek fejlesztése - Ez az oktatójáték színes téglákat és építőkockákat tartalmaz, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy lekössék a gyerekek figyelmét, akik imádni fogják felfedezni és összerakni őket.
  • Nagyméretű farmépítő készlet - A 74 darabból álló építőkészlet egy több mint 23 cm magas, 27 cm széles és 14 cm mély farmépületet tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: