DUPLO® LEGO® szélturbina és elektromos autó (10985)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A DUPLO® LEGO® Szélturbina és elektromos autó (10985 ) 2 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® Town szélturbina és elektromos jármű (10985) a kisgyermekek szórakoztatását szolgálja. A kiváló minőségű modell töltőállomást, elektromos autót, villanykulcsot, valamint egy technikus és egy mókus figuráit tartalmazza. A 2 éves kortól kezdődő óvodásokat valós forgatókönyvek eljátszására vezeti, és könnyen érthető információkat ad nekik a fenntartható életmódról.

Kreatív játék kíváncsi gyerekeknek
A számos tevékenységgel és ingerrel a 2 éves kortól kezdődő gyerekek biztosan nem fognak unatkozni. Megpörgethetnek egy turbinát, hogy áramot termeljenek, majd csatlakoztathatják az autót egy töltőállomáshoz. Játszhatnak technikust is, hogy megjavítsák az autót vagy a turbinát. Egy imádnivaló mókus adhat neki csavarkulcsot, ha segítségre van szüksége.

Szórakoztató modellek, amelyekről sokáig beszélni fognak
A LEGO DUPLO modellek remek lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy kreatív játékkal fedezzék fel az őket körülvevő világot. A szülők elkísérhetik a kicsiket ezen az utazáson.

  • Szórakoztató építőszett kis mérnököknek - A színes LEGO® DUPLO® Town szélturbina és elektromos autó (10985) segítségével a 2 éves és idősebb autórajongók felfedezhetik a zöld közlekedés és a fenntartható életmód világát.
  • Rengeteg inspiráló elem - Tartalmaz egy elektromos autót, töltőállomást forgó szélturbinával, techie és mókus figurákat, villáskulcsot és virágot.
  • Szórakoztató tanulás - Ez az oktatójáték segít az óvodásoknak megérteni, hogyan állítják elő a tiszta energiát. A gyerekek maguk forgathatják a turbinát, és csatlakoztathatják az autót a töltőállomáshoz.
  • A LEGO® DUPLO® ajándéka óvodásoknak - Ez a 2 éves és idősebb autórajongóknak szánt építőkocka lehetővé teszi, hogy a szülők is bekapcsolódjanak, és segítsenek a kicsiknek felfedezni az őket körülvevő világot.
  • Méretek - A töltőállomás több mint 17 cm magas, 21 cm széles és 20 cm mély.
  • Részletes útmutató - Ez a készlet könnyen érthető, képes útmutatót tartalmaz, beleértve a LEGO® Builder alkalmazáson elérhető digitális változatot is, építési útmutatóval. Ez azt jelenti, hogy még a kezdők is késedelem nélkül elkezdhetik a munkát
  • Tanulás a játékon keresztül - Minden LEGO® DUPLO® készletet szakértő módon úgy terveztünk, hogy korlátlan játékra ösztönözzön, fantáziadús elemekkel, amelyek a színészek fejlődését segítik elő, amit a gyerekek a szüleikkel együtt élvezhetnek.
  • Minőségi garancia - A LEGO® DUPLO® téglák megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen megfoghatják, elhelyezhetik és szétszedhetik - és 1969 óta így is van ez.
  • Biztonságos élmény - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, felmelegítjük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: