Harry Potter™ LEGO® Beszélő bölcs kalap (76429)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 740 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Harry Potter™ LEGO® Beszélő bölcs kalap (76429 ) a Lego-tól 18 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Merülj el a Beszélő bölcs kalap (76429) bájos modelljének megépítésében. Ez a LEGO® Harry Potter™ sorozat legelső olyan készlete, amelynek hangos téglája életre kelti a modellt. Érintsd meg a Bölcs Kalap hegyét, vagy helyezd a fejedre, hogy aktiváld a hangját. A kalap megmondja, hogy melyik Roxfort-kollégiumba tartozol. Alkalmanként a Beszélő Kalap dalát is hallani fogod.

Helyezd a kalapot a bemutatóállványra, amelyet a Griffendél, a Szlitherin, a Mrzimor és a Havraspar címerével díszítettek. Ez az egyedülálló LEGO készlet egy Harry Potter minifigurát is tartalmaz, amelyhez saját Beszélő kalap tartozik, és tökéletesen kiegészíti a bemutató modellt.

Kényeztesd magad, vagy ajándékozd ezt a Varázsvilág készletet egy olyan anyukának vagy apukának, aki szereti a boszorkányság és varázslás világát - vagy add oda a Harry Potter-filmek egy másik felnőtt rajongójának.

  • Kalandos filmes ajándéktipp felnőtteknek - Merülj el a varázslatok és a varázslás világában a LEGO® Harry Potter™ Beszélő bölcs kalap kiállítási modellel... amely valóban beszél...
  • Hangkocka (elemmel együtt) - Érintsd meg a Bölcs Kalap hegyét, vagy helyezd a fejedre, hogy 31 hangból 1 hangot aktiválj véletlenszerű sorrendben, és nézd meg, melyik pályát mondja a kalap, hogy gurítsd el
  • Harry Potter minifigura bemutatóállvány - A bemutatóállványt a Griffendél, a Slytherin, a Grimmauld és a Hollóhát címerei díszítik, Harry pedig a saját Bölcs Kalapját viseli.
  • Harry Potter-témájú ajándék felnőtt rajongóknak - Kényeztesse magát, vagy ajándékozza ezt az 561 darabos készletet születésnapra vagy karácsonyra a Harry Potter-rajongóknak vagy a varázsvilág tárgyainak gyűjtőinek.
  • Merülj el az építésben - Élvezd az építés minden pillanatát a LEGO® Builder alkalmazással, amely lehetővé teszi a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, a haladás nyomon követését és az összes készleted egy helyen történő tárolását.
  • Felnőtt LEGO® gyűjtői építőkockák - Ez a LEGO Harry Potter építőkocka a kreatívkodni vágyó felnőttek számára készült prémium építőkockák gyűjteményének része.
  • Építsd, állítsd ki és játssz - A LEGO® Harry Potter™ Beszélő bölcs kalap modellje több mint 24 cm magas és 19 cm átmérőjű.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: