Ikonok LEGO® Miniatűr növények (10329)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 470 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (2 db)

Ikonok LEGO® Miniatűr növények (10329), 18 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hozzon létre egy elegáns, könnyen karbantartható virágkiállítást. A felnőtt LEGO® Ikonok (10329) Miniatűr növények készletben szárazföldi, trópusi és húsevő növények által inspirált modelleket találsz. Minden modellhez saját, téglákból készült terrakotta cserép tartozik. Élvezd a kikapcsolódást a 9 növény megépítésével, amelyek remekül mutogathatók otthon és az irodában.

Ez a készlet remek ajándék a növények szerelmeseinek, az építkezés pedig a barátokkal és a családdal együtt is élvezhető. Kezdők és haladók számára egyaránt alkalmas, és több modell közül választhat könnyű, középhaladó vagy haladó nehézségi szintű modellek közül. A LEGO Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez tartozó építési útmutató digitális változatát.

Élvezd a kikapcsolódást a LEGO Botanikai gyűjteményével, amely a kifejezetten felnőttek számára tervezett, inspiráló LEGO építőszett-kínálat része.

  • Építhető otthoni kiegészítő felnőtteknek - Lazíts, miközben egyedül vagy a barátokkal és a családdal építed a LEGO® Icons Miniature Plants építőszettet.
  • Kreatív építkezés a növények szerelmeseinek - A készlet mindent tartalmaz, ami a száraz és trópusi növények, valamint a húsevő növények által inspirált 9 modell megépítéséhez szükséges. Mindegyik modellhez saját terrakotta cserép tartozik, amely blokkokból készült
  • LEGO® Icons építőszettek új és tapasztalt építők számára - Válasszon a különböző modellek közül könnyű, középhaladó vagy haladó nehézségi szintű modellek közül.
  • Könnyen karbantartható otthoni kiegészítő - Díszítsd bármelyik szobát megépíthető színes növényekkel, amelyeket nem kell öntözni
  • Gazdagító ajándék - A LEGO® Icons Miniatűr növények készlet gyönyörű ajándék születésnapra vagy bármilyen más alkalomra a LEGO készletek és a növények rajongóinak.
  • Digitális építési útmutatót tartalmaz - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Növények a növénycsaládból - Ez az építőszett a LEGO® Botanical Collection része, amely fenntartható módon, cukornádból készült növényi műanyag darabokat tartalmaz
  • Méretek - A készlet legmagasabb növénye, amely összesen 758 darabból áll, (a cserepével együtt) több mint 16 cm magas, 10 cm széles és 6 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: