Jurassic World™ LEGO® Pyroraptor és Dilophosaurus Transport (76951)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 410 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

A Jurassic World™ LEGO® Pyroraptor és Dilophosaurus Transport (76951 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Pyroraptor és Dilophosaurus Transport (76951) készlettel a gyerekek dinoszauruszvadászatot játszhatnak egy terepjáróval, amelyben a Jurassic World - Szupermánia című film szereplői szerepelnek. A járműben 2 minifigura, egy levehető dinoszaurusz nyomkövető és egy levehető pótkocsi is helyet kap, amelynek nyitható ketrece egy dinoszauruszfigurának is megfelel. A játékban 3 LEGO® minifigura - Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler és egy parkőr - és két dinoszaurusz figura - egy piroraptor és egy dilophosaurus - is található, amelyekkel a gyerekek számtalan fantáziadús történetet élhetnek át.

Prémium minőség
Ez az építőszett remek ajándék 7 éves kortól, akik szeretik megadni a tempót vagy meghökkenteni a barátaikat. Könnyen érthető útmutatót is tartalmaz, így még a LEGO téglákkal még nem ismerkedő építők is könnyen elsajátíthatják az építkezést.

Szórakozás minden korosztálynak
A LEGO Jurassic World téglák garantáltan minden korosztály rajongójának tetszeni fognak, akár híres jeleneteket szeretnének újrajátszani, akár saját izgalmas történeteket találnak ki, vagy csak a kiállításukat szeretnék hiteles modellekkel gazdagítani.

  • A Pyroraptor és a Dilophosaurus Transport (76951) terepjáró és 2 dinoszaurusz figura garantálja a véget nem érő akciót és szórakozást.
  • 2 dinoszaurusz és 3 minifigura - Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler és egy parkőr, plusz pozicionálható piroraptor és dilophosaurus dinoszaurusz figurák a Jurassic World Dominationből.
  • Inspiráló funkciók - a terepjáró 2 minifigurának kínál helyet, levehető dinoszaurusz nyomkövető és levehető pótkocsi nyitható ketreccel, amelybe egy dinoszaurusz figura is befér
  • Szórakoztató ajándék 7 éves kortól - ez a prémium készlet nagyszerű ajándékötlet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra
  • Építsd és kombináld - a terepjáró több mint 7 cm magas, 15 cm hosszú és 8 cm széles, és az egész készlet kombinálható a LEGO® Jurassic World termékcsalád más készleteivel, így még több játéklehetőséget biztosíthatsz.
  • Lépésről lépésre útmutató - részletes, illusztrált útmutatót tartalmaz, így még a kezdő LEGO® építők is magabiztosan vághatnak bele, és 279 darab segítségével teljes mértékben élvezhetik a kreatív alkotófolyamatot.
  • A LEGO® Jurassic World termékcsalád - fedezd fel azokat az építőszetteket, amelyek garantáltan elnyerik a gyerekek és a felnőtt rajongók tetszését egyaránt, akár ikonikus jeleneteket szeretnének újrajátszani, akár saját történeteket találnak ki, akár csak hiteles részletességű modelleket építenek.
  • Kiváló minőség - a LEGO® téglák megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, és könnyen és erősen összeilleszthetők.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat biztonsági teszteknek és szigorú elemzéseknek vetik alá, és megfelelnek a legszigorúbb globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: