Klasszikus LEGO® Kreatív bolygók (11037)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 370 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Classic LEGO® Kreatív bolygók (11037 ) a Legótól 5 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Classic (11037) Kreatív bolygók készlettel a kis űrhajósok és csillagászok 5 éves kortól a kreatív játék univerzumába kalandozhatnak. A könnyen összerakható naprendszer, űrhajós és űrrakéta modellek tökéletesek azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének építeni, játszani és olyan helyekre merészkedni, ahová még egyetlen LEGO építő sem jutott el!

A színes téglákból a gyerekek összerakhatnak egy űrrakétát, egy űrlényt, egy űrhajóst és egy miniatűr naprendszert, beleértve a Marsot, a Földet, a Napot és a Szaturnuszt a híres gyűrűivel. Az űrmodelleket különböző színekkel, formákkal, szemekkel, kifejezésekkel és a modell elforgatását lehetővé tevő állvánnyal továbbfejleszthetik. Még sötétben világító kockákat is tartalmaznak, hogy az alkotások éjszaka is láthatóak legyenek. Alternatív építési utasításainkkal a kis építők élvezettel használhatják űrbeli kreativitásukat, hogy például mind a 8 bolygót tartalmazó naprendszert építsenek. A LEGO Builder alkalmazás digitális utasításokat és funkciókat tartalmaz.

A LEGO Classic játékok rengeteg ötletet és inspirációt nyújtanak, így a szülők megoszthatják gyermekeikkel az építési szórakozást és a fejlődési mérföldköveket.

  • LEGO® téglákból készült űrmodellek - Az 5 éves és idősebb gyerekek a kreatív játék és felfedezés univerzumába merészkednek, és imádják a LEGO Classic Kreatív bolygók építő készlet végtelen moduláris felépítését.
  • Naprendszer és világegyetem egy téglából - A gyerekek elkezdhetik a Naprendszer (Mars, Föld és Nap) építését, és a színes téglákból űrrakétát, vicces földönkívülit, űrhajóst és a Szaturnuszt a gyűrűivel együtt építhetnek.
  • Inspirálja a kis építőket - A különleges darabok, köztük alternatív formák, szemek, kifejezések és sötétben világító blokkok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy saját kombinációkat alkossanak.
  • Végtelen modularitás - 10 alternatív építési mintát tartalmaz, köztük egy 8 bolygót tartalmazó naprendszer-modellt.
  • LEGO® tégla ajándék gyerekeknek - Tökéletes választás születésnapra, a fa alá vagy bármilyen más alkalomra az űr, a naprendszer, az űrhajósok és a földönkívüliek iránt rajongó kis építők számára.
  • Kis építők számára tervezve - Könnyen érthető, képes építési útmutatót tartalmaz, hogy az építés gyerekjáték legyen, és a készletet a 11034, 11035 és 11036 készletekkel (külön megvásárolható) is kombinálhatod, így még több játéklehetőséget kapsz.
  • Készségfejlesztés a téglákkal - A LEGO® Classic termékcsalád megnyitja az ajtót a korlátlan játék és a kreatív önkifejezés világába a fiatal építők előtt.
  • 450 darabos készlet - Az űrrakéta modellje több mint 12 cm magas, de a kis építők tetszés szerint fel- és leméretezhetik a modelleket

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: