Klasszikus LEGO® Kreatív házak (11035)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 940 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Classic LEGO® Kreatív házak (11035 ) a Legótól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a kis építőket a LEGO® Classic (11035) Kreatív házakkal. A gyerekek 6 színes LEGO házat építhetnek, kombinálhatnak és illeszthetnek össze ablakokkal, ajtókkal és kiegészítőkkel. Az építőkészlet segíti a kreativitás, a koncentráció és a problémamegoldó készség fejlesztését, és 4 éves kortól alkalmas.

A gyerekek egyszerű utasításokat követve 6 különböző méretű és formájú modellházat építhetnek. Ez a szórakoztató, kreatív építőkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy tetszés szerint adjanak hozzá blokkokat és bővítsék a házakat, valamint kicseréljék az ajtókat, ablakokat, tetőket, kerteket és sok más elemet. A készlet arra inspirálja a kis építőket, hogy személyre szabják az egyes modellek stílusát. A csomagban 8 építési tipp is található, hogy ösztönözze a fantáziadús építkezést a saját képzelet szerint. A még nagyobb szórakozás érdekében a gyerekek a csomagban található sok téglából egy extra nagy LEGO házat is építhetnek. A kis építők a LEGO Builder alkalmazás segítségével nagyíthatnak, forgathatják a modelleket és nyomon követhetik a haladást az utasításokkal.

A LEGO Classic játékok rengeteg ötletet és inspirációt nyújtanak, így a szülők megoszthatják gyermekeikkel az építési szórakozást és a fejlődési mérföldköveket.

  • LEGO® Házépítők - A LEGO Classic Kreatív házakkal a 4 éves és annál idősebb kezdő építészek 6 válogatott színes ház megalkotása, keverése és illesztése lesz a legnagyobb élmény.
  • Házak építése - A készlet segítségével a gyerekek téglákat adhatnak hozzá, hogy magasabbá tegyék a házakat, és kicserélhetik az ajtókat, ablakokat, kerteket és egyebeket, így inspirálva a fiatal építőket saját tervek létrehozására és a kreatív építési készségek fejlesztésére.
  • Végtelen alkotás - 8 építési tippet tartalmaz, amelyek a kreatív építkezésre ösztönzik a gyerekek fantáziáját, és lehetővé teszik a kísérletezést.
  • Építs házakat - A színes készlet ablakokat, ajtókat, fákat, virágokat és építőszőnyegeket tartalmaz különböző stílusokban, hogy még több személyre szabási lehetőséget biztosítson.
  • LEGO® tégla ajándéktipp - Az építőkészlet a végtelenségig testre szabható, és kreatív és szórakoztató ajándék lehet születésnapra vagy bármilyen más alkalomra a gyerekeknek.
  • Intuitív építési útmutató - A gyerekek a LEGO® Builder alkalmazás segítségével magával ragadó építési élményt élvezhetnek a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel a modelleket 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, valamint lehetőségük van az építőkockák mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Képességek fejlesztése az építésen keresztül - A LEGO® Classic sorozat a korlátlan játék és a kreatív önkifejezés világába nyitja meg az utat a fiatal építők számára, és kombinálható a 11034, 11036 és 11037 készletekkel (külön megvásárolható).
  • 850 darabos LEGO® készlet - Az eredeti 6 modellből álló Kék ház több mint 15 cm magas, de a kis építők tetszés szerint kisebbre és nagyobbra is alakíthatják a házakat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: