Klasszikus LEGO® Kreatív háziállatok (11034)

Nincs értékelés
Márka: Lego
10 710 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Lego Classic LEGO® Creative Pets (11034) építőkészlet 5 éves kortól alkalmas, a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Classic (11034) Kreatív háziállatok építő készlet az 5 éves és annál idősebb kis állatbarátoknak fog örömet okozni, akik imádni fogják a játékokat. Rengeteg válogatott téglát és egyszerű útmutatót tartalmaz a különböző színű állatmodellek építéséhez. A készlet remek módja annak, hogy a gyerekeket megismertessük a kreatív építéssel.

A készlet 450 LEGO téglát tartalmaz, köztük speciális szemmel és szájjal ellátott darabokat, valamint részletes építési útmutatót. A gyerekek egy kutyamodellt építenek csonttal, egy macskát egy kaparófán, egy hörcsögöt egy almával, egy nyulat egy répával és egy madarat egy sügéren. Az alternatív színeket, formákat és funkciókat tartalmazó tervekkel a gyerekek kipróbálhatják, hogyan lehet teljesen új formájú háziállatokat építeni. A készlet segít fejleszteni a kis építők kreatív készségeit, miközben megpróbálják összerakni saját ötleteiket. A csomaghoz tartozik egy 10 építési tippet tartalmazó használati útmutató füzet, amely a saját fantáziájuknak megfelelő kreatív készítésre ösztönöz.

A LEGO Classic játékok rengeteg ötletet és inspirációt nyújtanak, így a szülők megoszthatják gyermekeikkel az építési szórakozást és a fejlődési mérföldköveket.

  • Állatépítők gyerekeknek - Az 5 éves és annál idősebb kis állatbarátok a LEGO® Classic Creative Pets téglákból állatokat építhetnek, és képzeletük szerint alakíthatják őket.
  • Tégla állatmodellek - A gyerekek macskát építenek egy kaparófára, kutyát egy tállal és egy csonttal, hörcsögöt egy almával, nyulat egy répával és madarat egy sügéren.
  • Inspirálja a kis építőket - A különleges darabokkal, köztük szemekkel és szájakkal, valamint az egyszerű, lépésről lépésre követhető utasításokkal a gyerekek saját fantáziájuk szerint alakíthatják és készíthetik el háziállataikat.
  • Végtelen alkotás - 10 építési tippet tartalmazó útmutatót tartalmaz, amely a kreatív építésre ösztönzi a gyerekek fantáziáját, és lehetővé teszi, hogy kísérletezzenek
  • LEGO® Brick Háziállatok gyerekeknek - Ez az építőszett nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy egyéb ajándék a kutyákat, macskákat és más háziállatokat kedvelő gyerekeknek.
  • Kis építők számára készült - Könnyen érthető, képes építési útmutatót tartalmaz, hogy az építés gyerekjáték legyen. A még több játéklehetőségért kombináld a készletet a 11035, 11036 és 11037 építő készletekkel (külön megvásárolható).
  • Készségfejlesztés téglákkal - A LEGO® Classic termékcsalád megnyitja az ajtót a korlátlan játék és a kreatív önkifejezés világába a fiatal építők előtt.
  • 450 darabos LEGO® állatépítő készlet - Összeépítve a kutyamodell több mint 5 cm magas, a macskamodell a kaparófán pedig több mint 7 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: