Klasszikus LEGO® kreatív járművek (11036)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 940 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Classic LEGO® Creative Vehicles (11036 ) a Legótól származó Classic LEGO® Creative Vehicles (11036 ) 5 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Classic (11036) Kreatív járművek készletet az 5 éves és annál idősebb kis autórajongók imádni fogják. Ebből az élénk színű darabokból és téglákból álló inspiráló készletből számos járművet lehet építeni, és a csomagban könnyen követhető útmutatót is találsz a korlátlanul átépíthető autók építéséhez.

A 900 téglával, különleges darabokkal, 52 kerékkel és könnyen követhető útmutatóval a gyerekek belevághatnak egy modell rendőrautó, fagylaltos kocsi, négykerekű, homlokrakodó, teherautó, kombi, terepjáró és limuzin építésébe. A kis építők saját stílusukhoz igazíthatják a modelleket, menő részletekkel vagy színes díszítésekkel egészíthetik ki őket, és teljesen új járműveket hozhatnak létre. A csomagban 10 inspiráló építési tipp is található. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazásban is találnak útmutatókat, ahol a modelleket zoomolhatják és forgathatják, hogy nyomon követhessék a fejlődésüket.

A LEGO Classic játékok rengeteg ötletet és inspirációt nyújtanak, így a szülők megoszthatják gyermekeikkel az építési szórakozást és a fejlődés mérföldköveit.

  • Kreatív járműépítés gyerekeknek - A LEGO® Classic Kreatív járművek építő készlettel az 5 éves és annál idősebb fiatal autórajongók fantáziájuk szerint építhetnek és módosíthatnak autókat.
  • LEGO® téglaautó építő - A gyerekek építhetnek rendőrautót, fagylaltkocsit, terepjárót, homlokrakodót, teherautót, kombit, terepjárót és limuzint is
  • Inspirálja a kis építőket - A különleges alkatrészekkel, köztük 52 kerékkel és egyszerű, lépésről-lépésre követhető utasításokkal a gyerekek fantáziájuk szerint alakíthatják az autókat
  • Végtelen alkotás - 10 építési tippet tartalmaz, hogy a gyerekek saját fantáziájuk kreatív építéseit beindítsák, így alkotásaikat a következő szintre emelhetik.
  • Egy LEGO® tégla jármű ajándékba - A rendőrautók, építőipari járművek, limuzinok és sok más jármű kis rajongói imádni fogják ezt a készletet, amely gyönyörű ajándék lehet születésnapra, a fa alá vagy bármilyen más alkalomra.
  • Kis építők számára tervezve - A könnyen érthető, képes építési útmutatóval együtt az építés gyerekjáték, és a készletet a 11034, 11035 és 11037 készletekkel (külön megvásárolható) kombinálhatod, így még több játéklehetőséget kapsz.
  • Készségfejlesztés a téglákkal - A LEGO® Classic termékcsalád megnyitja az ajtót a korlátlan játék és a kreatív önkifejezés világába a fiatal építők előtt.
  • 900 darabos készlet - A limuzin modellje több mint 9 cm hosszú, de a kis építők tetszés szerint fel- és lekicsinyíthetik a járműveket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: