Klasszikus LEGO® Kreatív szörnyek (11017)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 180 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Classic LEGO® Creative Monsters (11017) készlet a Lego-tól 4 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Classic Creative Monsters (11017) számtalan órányi kreatív szórakozást nyújt a gyerekeknek, barátoknak és családtagoknak. Rengeteg színes LEGO téglát, 5 szörny építési útmutatót és egy zacskó extra téglát tartalmaz a szabad építkezéshez!

Tökéletes választás 4 éves kortól
Az 5 mini modell mindegyikéhez külön, lépésről lépésre követhető, képes építési útmutató tartozik, így még a LEGO téglákkal még nem ismerkedő építők is élvezhetik a saját játékuk építésének örömét.

Kulcskészségek fejlesztése
A LEGO Classic építőkockák ötletek és inspiráció nyújtanak a nyitott végű játékra ösztönző, magával ragadó modelleken keresztül, amelyekben a gyerekek kreativitásukat és más életre szóló készségeiket fejlesztik.

  • Kreatív játék - A LEGO® Classic Kreatív szörnyek (11017) több órányi szórakoztató játékot kínál, amelyet a 4 éves és annál idősebb gyermekek a barátaikkal vagy más családtagokkal együtt élvezhetnek.
  • Mit találsz a dobozban? - Mindent, ami 5 szörny megépítéséhez szükséges, és extra LEGO® téglákat a saját, eredeti alkotásokhoz.
  • Inspiráló modellek, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját - a gyerekek megépíthetik a megtervezett modelleket, majd felfedezhetik és kipróbálhatják, hogy milyen fantáziadús módon építhetik meg saját szórakoztató alkotásaikat a LEGO® téglákból.
  • Tökéletes ajándék - a készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra tapasztalatlan LEGO® építőknek és olyan gyerekeknek, akik szeretnék bővíteni LEGO® tégla gyűjteményüket.
  • Színes LEGO® téglák áradata - ezzel az eredeti 140 darabos LEGO készlettel a gyerekek azt építhetnek, amit csak akarnak.
  • A több darab több játéklehetőséget jelent - a még nagyobb adag szórakozás érdekében a gyerekek kombinálhatják a készletet a LEGO® Classic sorozat más készleteivel is.
  • Egyszerű, képes útmutató - az 5 mini modell mindegyikéhez külön, lépésről lépésre követhető, képes építési útmutató tartozik, így még a LEGO® téglákkal még nem ismerkedő építők is élvezhetik a saját játékuk építésének örömét.
  • Játékos tanulás - a LEGO® Classic téglák segítenek a gyerekeknek olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztésében, amelyek később az életben is jól jönnek majd.
  • Kiváló minőségű kreatív játékok gyerekeknek - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • A biztonságot szem előtt tartva tervezték - a LEGO® téglákat szigorú teszteknek vetik alá, így biztos lehetsz benne, hogy minden termék megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: