LEGO® Cseresznyevirágok (40725)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 700 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® Cherry Blossom építő készlet (40725 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ünnepeld a tavasz érkezését és az új kezdeteket a LEGO® (40725) Cseresznyevirágok készlettel, amely nagyszerű ajándék a 8 éves és annál idősebb kis viráglányoknak. A készlet 2 megépíthető cseresznyevirág ágat tartalmaz, amelyeket rózsaszín és fehér árnyalatú apró bimbókkal lehet díszíteni, és a készlet arra ösztönzi a virágrajongókat, hogy megépítsék saját LEGO virágaikat.

Ezek a téglavirágok nagyszerű ajándékot jelentenek a gyerekeknek, de garantáltan örömet okoznak a felnőtteknek is Valentin-napon vagy anyák napján. Összeállítás után a készlet egy gyönyörű virágos dekoráció lesz, amely vidám tavaszi hangulatot kölcsönöz bármely helyiségnek. Más LEGO-téglákból készült (külön megvásárolható) virágokkal is kombinálhatod, hogy színes csokrot alkoss.

  • Építs virágokat - Vessük el a kreativitás magvait a LEGO® Cherry Blossoms építő készlettel 8 éves kortól és a virágokat kedvelő felnőtteknek.
  • Tavaszi színek - Ez a LEGO® készlet 2 cseresznyevirág ágat tartalmaz, amelyeket pasztell rózsaszínű és fehér bimbók borítanak.
  • Személyre szabható modell - Kombináld a rügyek színeit, hogy 2 egyedi ágat hozz létre
  • Virágos dekoráció - A cseresznyevirág modell gyönyörű dekorációvá alakul át, amely összeszerelve bármilyen helyiséget elbűvölővé varázsol.
  • LEGO® Brick Bouquet - A cseresznyevirágok más, LEGO téglákból készült virágokkal kombinálhatók (külön megvásárolható), hogy színes összeállítást hozzanak létre.
  • Ajándékkészlet - Ajándékozz cseresznyevirág virágokat kis kertészeknek vagy természetkedvelő felnőtteknek Valentin-napra vagy anyák napjára
  • Méretek - A készlet 438 darabból áll, és minden egyes cseresznyeág több mint 35 cm hosszú.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: