LEGO® Duna ikonok: Atreides Royal Ornithopher (10327)

Nincs értékelés
Márka: Lego
55 170 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

LEGO® Duna ikonok: Atreides Royal Ornithopher (10327 ) 18 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékot keresel egy Dűne-rajongónak? LEGO® Ikonok (10327) Dűne: Atreides Royal Ornithopher felnőtteknek pont megfelelő! Ajándékozd ezt a készletet egy mozirajongónak, vagy engedd át magad a kreativitás pillanatának az Atreides-ház legendás ornithopterének aprólékosan részletezett másolatával.

Ez a prémium készlet egy replika ornithoptert tartalmaz csapkodó szárnyakkal, behúzható futóművel és nyitható pilótafülkével. A film 8 híres szereplője is megtalálható benne: Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho és Harkonnen báró hosszú köntösében.

Élvezd a kikapcsolódást a LEGO inspiráló, felnőtteknek szánt építőszettcsaládjával. A LEGO Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.

  • Dűne-világépítők felnőtteknek - LEGO® Ikonok Dűne gyűjtőépítő: Atreides Royal Ornithopher a 2021-es Dűne film rajongóinak.
  • Amit a dobozban találsz - Minden, ami ahhoz kell, hogy megépítsd az Atreides Royal Ornithopter replikáját csapkodó szárnyakkal és behúzható futóművel LEGO® téglákból és a film szereplőit ábrázoló 8 minifigurából.
  • Számos minifigura - köztük Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho és Harkonnen báró hosszú köntösben.
  • Filmdarab a kijelzőn - Ez a gyűjthető LEGO® tégla replika repülési vagy leszállási módban is kiállítható. Tartalmaz továbbá 8 minifigurát, amelyekkel látványos filmjeleneteket lehet létrehozni.
  • Filmes tematikájú ajándéktipp - Ajándékozd a LEGO® Icons Duna Atreides királyi ornithofon készletet a Dűne rajongóknak és a filmrajongóknak!
  • Digitális építési útmutatót tartalmaz - A LEGO® Builder alkalmazással a LEGO Icons készlethez mellékelt építési útmutató digitális változata is elérhető.
  • Lazító LEGO® projektek felnőtteknek - Ez a LEGO Icons építőkészlet a felnőttek számára tervezett haladó modellek sorozatának része.
  • Méretek - A modell 1369 darabból áll, és a szárnyak kibontásával több mint 23 cm magas, 57 cm hosszú és 79 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: