Marvel Super Heroes™ LEGO® Pókember versenyautó és Venom zöld kobold (76279)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 410 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Marvel Super Heroes™ LEGO® Pókember versenyautó és Venom zöld kobold (76279 ) gyerekeknek 7 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az akciószuperhősök, a Marvel minifigurák és a szuper járművek rajongói imádni fogják ezt a LEGO® Marvel készletet Pókember autójával, a Zöld Manó siklójával és Szellem-Pók gördeszkájával. A Pókember versenyautója és Venom, a Zöld Manó (76279) stílusos ajándék 7 éves kortól.

Pókember, Szellem-Pók és Venom, a Zöld Manó egy gyors akciódús csatában versenyeznek a különböző járművekkel, fegyverekkel és kiegészítőkkel. Pókember autója 2 első kilövővel rendelkezik, a Zöld Manó 2 siklórepülő kilövővel és tökbombával büszkélkedhet, Szellem-Pók pedig 2 kézi hálókilövőt használ gördeszkázás közben. Pókember egy hajlékony pókhálós "kötélen" hintázik, és egy nagy pókhálót használ a rosszfiúk csapdába ejtésére. A készlet levehető részei lehetővé teszik a hozzáférést az autó belsejéhez, amelybe 2 minifigura és egy gördeszka is befér. A még több digitális szórakozáshoz ott van a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • Pókember autó gyerekeknek - Pókember versenyautó és Venom A zöld kobold LEGO® téglákból készült építhető akció szuperhős játék kerekeken és a levegőben 7 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Építhető és játszható akcióélmény - Tartalmazza a LEGO® Marvel hősök, Pókember és Szellem-Pók, valamint a gonosztevő Venom, a Zöld Manó építhető autóját, fegyvereit, kiegészítőit és minifiguráit.
  • Szuperhősök akciócsatái kerekeken LEGO® téglákból - Pókember autója 2 első kilövővel rendelkezik, a Zöld Goblin 2 kilövővel büszkélkedhet a siklóján, Szellem-Pók pedig 2 kézi hálókilövőt használ gördeszkázás közben.
  • Szerepjátékra készült építmények - A készletben számos játékra ösztönző elem található, például egy kinyitható autó pilótafülkéje, egy tökbomba, egy rugalmas pókháló "kötél" és egy nagy, rugalmas háló, amelyet a minifigurák köré lehet tekerni.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - A Marvel hősei, Pókember, Szellem-Pók és a Zöld Goblin rajongói végtelen mennyiségű kreatív játékot fognak élvezni ezzel a készlettel.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel a modelleket 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • LEGO® Marvel készletek - A LEGO® Marvel készletek széles választéka korlátlan kreatív játék- és építési lehetőséget kínál.
  • 227 darab - Az építhető Pókember autó több mint 4 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: