Marvel Super Heroes™ LEGO® Venom robotpáncélban vs. Miles Morales (76276)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 660 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Venom robotpáncélban vs. Miles Morales (76276 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Marvel (76276) Venom robotpáncélban vs. Miles Morales játékkal a 6 éves és annál idősebb kis építők látványos kalandokba keveredhetnek kedvenc szuperhőseikkel. Nagy adag szórakozásban lesz részük a pókhálókon, szuperhősökön és az építhető Venom robotpáncélon lengő, csuklós ízületekkel, a kedvenc karakterek 2 minifigurájával és a pókhálót lövöldöző kiegészítőkkel.

Az építhető Venom robotpáncél rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve a teljesen mozgatható karokat, lábakat és kezeket, amelyek karmai elég nagyok egy minifigura megragadásához. Nyisd ki a páncél mellkasát, hogy felfedd a pilótafülkét a Venom minifigurának. Van egy Miles Morales minifigura is, 2 kézi pókháló-kilövővel és egy rugalmas pókháló "kötéllel", amely több helyen is rögzíthető a Venom robotpáncélhoz. A gyerekek kombinálhatják ezt a készletet a LEGO Marvel termékcsalád más robotpáncéljaival (külön megvásárolható), hogy bővítsék a fantáziadús játéklehetőségeket. A még több digitális szórakozáshoz ott van a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • A LEGO® Marvel Venom robotpáncélban vs. Miles Morales építőkészlet egy építhető szuperhősös játék gyerekeknek, amely nagyszerű ajándék a 6 éves és annál idősebb kis építők számára.
  • Mozgatható robotpáncél és minifigurák - Tartalmazza az építhető robotpáncélt csuklós karokkal, lábakkal és ujjakkal, valamint Miles Morales és Venom LEGO® minifiguráit.
  • Rengeteg játéklehetőség - A LEGO® Venom minifigura beleillik a robot kinyitható pilótafülkéjébe, amelynek mozgatható végtagjai többféleképpen állíthatók. A játék és a kiállításon való elhelyezés lehetőségei így határtalanok
  • Hiteles kiegészítők - Az építhető LEGO® Marvel játékcsalád rajongói nagyon jól fognak szórakozni a 2 kézi hálóvetővel és a rugalmas hálós "kötéllel", amely több helyen is rögzíthető a Venom robotpáncélhoz.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Örvendeztesd meg Venom, Miles Morales és a szuperhősök rajongóit egy robotpáncéllal és minifigurákkal ellátott akciófigura-készlettel.
  • Még több móka - Ez a készlet kompatibilis a LEGO® Marvel termékcsalád más kapható készleteivel (külön megvásárolható).
  • LEGO® Marvel építőkockák - A LEGO® Marvel építőkockák széles választéka korlátlan kreatív játékot és építési lehetőséget biztosít.
  • Útközbeni játék - A 134 darabos készlet egy mozgatható Venomot tartalmaz robotpáncélban, amely több mint 13 hüvelyk magas, így tökéletes méret a nagy kalandokhoz, amit a gyerekek bárhová magukkal vihetnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: