Minecraft™ LEGO® Állatmenhely (21253)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Minecraft™ LEGO® Állatmenhely (21253 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Minecraft® (21253) Állatmenhely sokoldalú ajándék a videojátékok szerelmeseinek és a 7 éves és idősebb gyerekeknek. A Minecraft világából 6 állatot találsz, amelyekről a gyerekek gondoskodhatnak, és most először jelenik meg Efe karaktere a LEGO Minecraft sorozatban, ami egy akciódús szerepjáték elemet hoz a játékba. A Plains Biome készlet 3 részből áll: egy bekerített játékterület kapuval és egy lakóházzal, amelyben egy láda van tele élelemmel az állatok számára, többek között csontokkal, répával és búzával, egy piknikezőhely egy fa alatti asztallal, valamint egy szőnyeg, amelyen a fáradt állatok megpihenhetnek. Szintén benne van az állatgondozó Efe és egy Minecraft-cica, egy lila bárány, egy farkaskölyök, egy nyúl, egy borjú... és még egy kis zombi is. Ez a LEGO Minecraft készlet kedves ajándék a videojátékokat és az állatokat kedvelő gyerekeknek. A kis építők órákon át élvezhetik a szerepjátékot, a készlet pedig kombinálható más LEGO Minecraft játékokkal (külön megvásárolható). A LEGO Builder alkalmazással extra szórakoztató digitális élményben lehet részed. Ebben 3D-ben zoomolhatod és forgathatod a modelleket, és nyomon követheted a haladást.

  • LEGO® Minecraft® Builder - Ez a sokoldalú, 3 részes építőszett rengeteg gondozandó állatot, csőcseléket és elemet tartalmaz az akciódús játékhoz. Kedves ajándék a videojátékok rajongóinak és a 7 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Mobok a Minecraft® világából - Fedezd fel a Minecraft kölyköket, köztük egy cicát, bárányt, farkaskölyköt, nyulat, borjút és még egy kis zombit is. A LEGO® Minecraft sorozatban most először mutatkozik be Efe karaktere.
  • LEGO® Animal Care Action Set - A Plains Biome készlet 3 részből áll: egy bekerített játéktér, ahol az állatok etetésére van lehetőség, egy szabadtéri piknikezőhely és egy szőnyeg, ahol a fáradt állatok megpihenhetnek.
  • Az önálló játékra ösztönző kiegészítők - A LEGO® Minecraft® készletben található kincsesláda ételt, többek között csontokat, répát és búzát tartalmaz, hogy a gyerekeket az állatok gondozására ösztönözze.
  • Ajándék 7 éves kortól - Az állatok és a Minecraft játék rajongói több órányi fantáziadús szórakozást élvezhetnek ezzel az akciódús készlettel.
  • Állatépítő - Ez a készlet tökéletes a Minecraft játékosok számára, és könnyen kombinálható más LEGO® Minecraft® készletekkel, például a külön megvásárolható Teknősbéka-parti házzal (21254).
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon ismerkedhetnek meg a népszerű játékkal, és LEGO téglákkal építhetik meg az ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat.
  • Ajándék a Minecraft® rajongóknak - A készlet 206 darabból áll, a főépület több mint 8 cm magas, 14 cm széles és 6 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: