Minecraft™ LEGO® bányaakna a pusztaságban (21263)

Nincs értékelés
Márka: Lego
19 330 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Minecraft™ LEGO® Bányaakna a pusztaságban (21263 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Kényeztesse a Minecraft® játékosokat a kreatív Mineshaft in the Wasteland (21263) játékkal.

Ez a sokoldalú készlet gyerekeknek a Minecraft híres csőcselékeit tartalmazza, és a készlet remek ajándék a 8 éves és annál idősebb gyerekeknek, akik szeretik a Minecraftot és a kalandos blokkjátékokat felfedezni. A gyerekek csatlakoznak egy pusztaság felfedezőjéhez egy elhagyatott bányaaknában a pusztaság biomában, ahol TNT-t helyeznek el a sziklák között. A robbanás funkciót használják a réz, az arany, a rudit és az ametiszt kristályok feltárására. Segítenek neki feltölteni a bányakocsit, és követik a nyomvonalat kifelé a tárnából. Ezután egy szamárra ülnek (egy nagy nyeregtáskával), és elindulnak az aranyásó bázisára, ahol találnak egy ágyat és felszerelést a készítéshez. Útközben kivédik egy Minecraft barlangi pók, egy Creeper, egy husky és 2 slime támadását. Az építők a szórakoztató és intuitív LEGO® Builder alkalmazással nagyíthatnak, 3D-ben forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladásukat.

  • Gyermek bányagödör építő készlet - Merészkedj be az elhagyatott bányagödörbe a pusztaságban (21263) Minecraft® figurákkal. A videojáték ihlette építő készlet 8 éves kortól alkalmas.
  • Minecraft® World figurák - Tartalmaz egy pusztaság felfedezőt, Creeper™-t, barlangi pókot, huskyt, nyuszit, szamarat nyeregtáskával, 2 slimet, és egy denevért összecsukható szárnyakkal, hogy fejjel lefelé tudjon lógni.
  • Építőelemek az önálló akciójátékhoz - A gyerekek TNT-vel robbantanak fel köveket a pusztasági aknában, érceket mozgatnak a bányakocsin, és legyőzik a Minecraft® pókot, a Creepert, a libát és 2 slimet.
  • Kreatív játéképítő készlet - A kézi vezérlés robbanást vált ki, és a gyerekek réz-, arany-, rudit- és ametisztkristályokhoz jutnak hozzá.
  • LEGO® Minecraft® ajándék gyerekeknek - Ez a kreatív videojáték ihlette LEGO téglaépítő készlet sokoldalú születésnapi ajándék gyerekeknek
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, valamint lehetőségük van az építőkockák mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon élhetik át a játékot, és ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat építhetnek a LEGO téglákból.
  • Látványos kalandok - A készlet 538 darabból áll, és összeszerelve több mint 20 cm magas, 23 cm széles és 20 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: