Minecraft™ LEGO® Cseresznyevirágos kert (21260)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 770 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Minecraft™ LEGO® Cseresznyevirágos kert (21260 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A Cherry Blossom Garden Action Set (21260) az első LEGO® Minecraft® készlet, amely a Cherry Blossom Biome figuráit és funkcióit tartalmazza.

Ez a modell nagyszerű ajándék lesz a Minecraft játékosoknak és a 8 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a természetet, az állatokkal való építkezést és a zombik elleni harcot! Ez az első LEGO Minecraft építő készlet, amelyben Sunny karaktere szerepel. A gyerekek segítenek neki gondozni egy cseresznyevirágos kertet, amelyben 2 színes fa, egy patak fölé ívelő híd, valamint egy homokos kert található egy dekoratív ültetővel és egy szederfával. Tartalmaz továbbá 2 méhecskét, egy felnőtt szimatolót - a játékból ismert barátságos csőcseléket -, egy bébiszimatolót és egy szimatolótojást. A gyerekek a felnőtt szimatoló ujjal működtethető szimatoló funkcióját arra fogják használni, hogy ormányával egy értékes magot ásson ki a földből. Harci akcióban sem lesz hiány, amikor ellenséges zombik közelednek a kerthez. Az intuitív LEGO Builder alkalmazás is tele van digitális szórakozással.

  • A LEGO® Minecraft® kert - Kényeztesd a 8 éves és idősebb Minecraft játékosokat a cseresznyevirágokkal teli LEGO kertben, ahol először fedezhetsz fel néhány Minecraft csőcseléket!
  • Cseresznyevirág Biome építőcsomag - Tartalmaz egy Minecraft® Sunny figurát, 2 méhecskét, egy Minecraft szimatoló figurát ujjal működtethető szimatoló funkcióval, valamint egy babát és egy szimatoló tojást.
  • Zombikert építő készlet - A gyerekek segítenek Sunny-nak gondozni a cseresznyevirágos kert fáit és díszítő elemeit, és kivédeni egy ellenséges zombi támadását, hogy megvédjék a nyugalom oázisát.
  • Hiteles extrák - A békés kertben egy patak fölé ívelő kis híd, egy homokos kert dísznövénytartókkal és egy szederfával, fáklyavirággal és kapával, amit Sunny kézbe vehet
  • Ajándék a videojátékok szerelmeseinek - Sokoldalú ajándék a népszerű videojáték játékosainak és azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a természetet, az állatokkal való építőkockákat és a zombikkal való harcot
  • Még több móka - Nézd meg a többi LEGO® Minecraft® készletet (külön megvásárolható) a még több játéklehetőségért.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon élhetik át a játékot, ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat építhetnek LEGO téglákból.
  • 304 darab - A kész modell több mint 10 cm magas, 19 cm széles és 16 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: