Minecraft™ LEGO® Ender sárkánya és Ender hajója (21264)

Nincs értékelés
Márka: Lego
26 260 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® Ender sárkánya és hajója (21264) egy Minecraft™ építőkészlet 8 éves kortól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Minecraft® (21264) Ender sárkánya és Ender hajója egy olyan játék, amely tele van kedvenc Minecraft® karaktereiddel, sárkányos akcióval és kalandokkal a hajó fedélzetén.

A Minecraft sárkánymodell tökéletes ajándékként szolgál a 8 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretik a felfedező készleteket. A játékosok belépnek a veszélyes End bioszférába, ahol szembe kell nézniük Ender sárkányával. Ennek az ízelt figurának minden végtagja mozgatható és állítható. A Vég hajója teljesen felszerelt belső térrel rendelkezik, amelybe a felemelhető tetőn és a kinyitható oldalakon keresztül lehet belépni. A sárkányfej levehető az orrról, és sisakként viselhető. Belül a gyerekek találnak egy főzőállványt az egészségügyi bájitalokkal. A Minecraft karakterek közé tartozik egy Ender felfedező, aki bozótvért és tűzijáték rakétát visel, valamint Ender lovagja, Shulker és Enderman. Egy értékes sárkánytojást is tartalmaz. Az építők még több digitális szórakozást kapnak az interaktív LEGO® Builder alkalmazással, ahol 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • Ender sárkánya és Ender hajója - Ez a videojáték ihlette LEGO® Minecraft® építőszett 8 éves kortól alkalmas, és számos Minecraft figurát tartalmaz, amelyekkel a gyerekek a sárkányt vehetik célba, és kalandozhatnak a hajó fedélzetén.
  • Videójáték ihlette LEGO® Minecraft® építőszett - Tartalmaz egy megépíthető sárkány- és hajómodellt, Ender, a felfedezőt, Ender, a lovagot és Minecraft Enderman-t.
  • Önálló fantáziadús játék - A gyerekek legyőzik a teljesen mozgó sárkányt, és felfedezik a hajót, amelynek teteje és oldalai levehetők, hogy jobban hozzáférjenek a teljesen felszerelt belső térhez.
  • Építmény a sárkányrajongóknak - Ez a LEGO® Minecraft® építmény számos hiteles részletet tartalmaz, többek között fegyvereket, Ender the Explorer törzsét, egy tűzijáték rakétát és egy értékes sárkánytojást
  • Ajándéktipp a Minecraft® világából - Egy fantáziadús LEGO® Minecraft Ender sárkánya és Ender hajója készlet 8 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a felfedező készleteket.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel a modelleket 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon élhetik át a játékot, és ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat építhetnek a LEGO téglákból.
  • 657 darab - A teljesen mozgatható Ender sárkányfigura több mint 10 cm magas, az Ender hajó pedig több mint 31 cm hosszú.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: