Minecraft™ LEGO® fegyvertár (21252)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Minecraft™ LEGO® Fegyvertár (21252 ) a Legótól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és idősebb Minecraft®-rajongók imádni fogják az Action Armory-t (21252). Remek ajándék a gyerekeknek, és tökéletes bevezetés a LEGO® Minecraft kalandkészletek kreatív világába. Ez a Minecraft videojáték témájú készlet 2 népszerű karaktert tartalmaz: az akcióhősnő Alexet a pajzsával és gyémántkardjával, valamint a keményen dolgozó páncélkovácsot. A készlet 3 részből áll: egy kovácsműhely üllővel, kemencével, köszörűkővel és láva üsttel, egy fegyvertár ládával, amelyben aranybalta, elvarázsolt szigony, netherit kard, pajzs és más elemek vannak a Minecraft világából, valamint egy portál a Netherbe egy ajtóval, amely a következő kalandba vezeti a kis építőket. A gyerekek ezt a kalandkészletet párosíthatják a LEGO Minecraft termékcsalád más készleteivel, például a külön megvásárolható Portal to the Nether Ambush (21255) készlettel, hogy még nagyobb adag szórakozásban legyen részük.

  • A sokoldalú LEGO® Minecraft® készlet - Ez az akciódús, fegyverekkel felszerelt készlet nagyszerű bevezetés a Minecraft világába 7 éves kortól kezdődően.
  • Akcióhős - Tartalmazza a Minecraft® minifigurákat, Alexet és a páncélkovácsot, 3 építhető környezetet és páncélt, valamint fegyvereket, köztük egy arany fejszét, 2 kardot, 2 pajzsot és egy elvarázsolt szigonyt.
  • 3 készletrész - A Minecraft® sorozat dobozában találsz egy kovácsműhelyt üllővel, kemencével, őrlőkövekkel és üsttel, egy fegyvertárat fegyverládával és egy portált a Netherbe egy ajtóval.
  • Ritka terrakotta darabok - Ez a hiteles LEGO® Minecraft® készlet olyan terrakotta darabokat tartalmaz, amelyek nagy értéket képviselnek a Minecraft rajongók számára.
  • Ajándéktipp 6 éves kortól - Örvendeztesd meg a Minecraft® rajongókat egy akciódús Minecraft® karakter- és biomépítő készlettel, amely tele van részletekkel, és tökéletesen alkalmas játékra és kiállításra is.
  • Kombináld a készleteket az extra adag szórakozásért - A gyerekek játszhatnak a különálló Armory készlettel, vagy kombinálhatják a LEGO® Minecraft® termékcsalád más készleteivel, például a Portal to the Nether (21255) (külön megvásárolható) rajtaütéssel.
  • Minecraft® a való világban - A LEGO® Minecraft téglák segítségével a gyerekek új és kreatív módon ismerkedhetnek meg a népszerű játékkal, ismerős csőcseléket, helyszíneket és tárgyakat építhetnek LEGO téglákból.
  • Ajándék a Minecraft® rajongóknak - A 203 darabos készlet egy több mint 6 cm magas, 9 cm széles és 6 cm mély kovácsműhelyt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: