NINJAGO LEGO® Cole elemi földi robotja (71806)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A NINJAGO LEGO® Cole's Elemental Earth Robot (71806 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Cole's Elemental Earth Robot (71806) segítségével a 7 éves és idősebb gyerekek újra átélhetik kedvenc történeteiket a NINJAGO® TV-sorozat Sárkányfelkelés 2. évadából. A félelmetes robot mozgatható karokkal és lábakkal rendelkezik, amelyek a képzelet szerint dönthetők és forgathatók, hogy drámai csatajeleneteket hozzanak létre, Cole nehéz páncélzatával, egy nagy kalapáccsal és egy pilótafülkével a minifigura számára.

Ezzel a vadonatúj, személyre szabható robottal a gyerekek a képzeletüknek megfelelő modellt építhetnek! A levehető lábakkal, karokkal és törzzsel kombinálhatod őt 2 másik robottal: Sora elemi mérnökrobotjával (71807) és Kai elemi tűzrobotjával (71808) (külön megvásárolható). A gyerekek órákig élvezhetik az összeszerelést és saját egyedi akciófigurájuk megalkotását.

Ehhez a nindzsa témájú játékhoz 2 minifigura, Cole katanával és egy harcos farkasmaszkkal és karddal tartozik, amelyekkel a gyerekek akciódús nindzsa történeteket találnak ki. A készletet a LEGO® Builder alkalmazással lehet megépíteni, amely végigvezeti Önt és gyermekét egy egyszerű és intuitív építési kalandon.

  • Akciófigura gyerekeknek - A Cole's Adventurous Earth Robot játék 7 éves kortól 2 másik robottal (külön megvásárolható) kombinálható a levehető lábaknak, karoknak és törzsnek köszönhetően.
  • Építsd meg a saját robotruhádat - A nindzsa rajongók órákig tartó kreatív szórakozással tölthetik el az akciófigurák (a készletek külön megvásárolhatók) alkatrészeinek kombinálásával, hogy megalkossák saját robotfigurájukat
  • 2 NINJAGO® minifigura - A készlet tartalmazza Cole-t egy miniatűr katanával és egy farkasmaszkos harcost karddal. A gyerekek újraélhetik kedvenc csatáikat a NINJAGO TV-sorozat Sárkányfelkelés 2. évadából.
  • Mozgatható figura - Ennek a nehézfegyverzetű robotnak van egy pilótafülkéje, ahová a gyerekek Cole-t, egy nagy kalapácsot és mozgatható végtagokat helyezhetnek el, amelyek megdönthetők és harci pózokba forgathatók.
  • Ninja ajándék - Ez a harci modell remek ajándék bármilyen alkalomra az akciótörténeteket kedvelő gyerekeknek, és garantálja az építési és játékélményt
  • További testreszabható robotok - A gyerekek Cole robotdarabjait kicserélhetik és kombinálhatják a Sora elemi mérnökrobotja (71807) és Kai elemi tűzrobotja (71808) modellekkel (külön megvásárolható).
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletek sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és a gyerekek kedvenc nindzsa hőseikkel együtt elmerülhetnek a kalandok fantasztikus világában
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 235 darabból áll, és egy több mint 14 cm magas robotruhát tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: