NINJAGO LEGO® Cole titán sárkányruhája (71821)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 670 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

NINJAGO LEGO® Cole titánium sárkányruha (71821 ) 12 éves kortól a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Cole's Titan Dragon Suit Adventure Kit (71821) segítségével a 12 éves és idősebb fiúk és lányok felidézhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat 2. évadának akciójeleneteit.

Ez az eddigi legnagyobb NINJAGO titánruha, amely sárkányszárnyakkal, egy nagy karddal és mozgatható karokkal, lábakkal, fejjel, testtel, forgáspontokkal és ízületekkel rendelkezik, így a gyerekek harci helyzetbe tudják hozni. A robotruha készlet 1 NINJAGO minifigurát tartalmaz: Cole robotruhája 2 katanával felfegyverkezve.

A robot feje alatt egy pilótafülke is található, így a nindzsa rajongók elhelyezhetik benne Cole robotruháját, és együtt belevethetik magukat az izgalmas csatákba. Amikor a gyerekek befejezik a játékot, a lenyűgöző sárkányruha modellt kiállíthatják.

A LEGO® NINJAGO sorozat sárkányokkal, járművekkel és templomokkal ellátott, nindzsa témájú építhető játékai révén a rajongók órákig tartó, szórakoztató játékot élvezhetnek kedvenc hőseikkel. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja be neked és gyermekednek a modellépítő kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet, és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • Egy akciódús robotruha modell gyerekeknek - A 12 éves és idősebb gyerekek a Cole's Titan Dragon Dragon Suit Adventure Kit segítségével felidézhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat 2. évadának csatáit.
  • Mozgatható robot - Az eddigi legnagyobb méretű NINJAGO® titánruha mozgatható karokkal, lábakkal, fejjel, testtel, forgáspontokkal és ízületekkel, amelyeket a gyerekek harcállásba helyezhetnek.
  • Sárkányszárnyak és kard - Az akciómodell titánruha hátán sárkányszárnyak, egy nagy kard és egy pilótafülke is található a fej alatt a Cole minifigura számára.
  • 1 NINJAGO® minifigura - A NINJAGO® minifigura készlet tartalmazza Cole robotruháját, amely 2 arany katanával van felfegyverezve.
  • NINJAGO® ajándék gyerekeknek - Ez a játék sárkányruha szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és nagyszerű ajándékként szolgál azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az akciódús játékot a nindzsa hősökkel
  • Még több nindzsa kaland - Nézz meg más LEGO® NINJAGO® készleteket (külön megvásárolható), hogy még nagyobb adag szórakozásban legyen részed a Cole titánium sárkányruha készlettel.
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletek sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és a gyerekeket egy fantasztikus kalandos világba csöppentik kedvenc nindzsa hőseikkel.
  • Méretek - Ez a titán ruhamodell 1055 darabból áll, és több mint 39 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: