NINJAGO LEGO® Ninja csapat és kombinált jármű (71820)

Nincs értékelés
Márka: Lego
28 670 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

NINJAGO LEGO® Nindzsák csapata és kombinált jármű (71820) 9 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb fiúk és lányok a NINJAGO® Dragon Rising TV-sorozat 2. évadának akciódús kalandjait élvezhetik a Team Ninja és Combo Vehicle (71820) 4 az 1-ben készlettel. A gyerekek nagy adag szórakozást találnak a nagy NINJAGO akciómodellel, amelyet aztán 4 kisebb járműre oszthatnak: a Sora siklórepülőgépre 2 katapultálóval, Lloyd terepjárójára, valamint Cole és Nya motorjaira.

Ez a készlet 6 NINJAGO minifigurát tartalmaz: a nindzsákat, Sorát, Lloydot, Nyát és Cole-t, akik különleges versenypáncélba vannak öltözve és katanákkal vannak felfegyverkezve, valamint ellenfeleiket, egy farkasmaszkos harcost és egy farkasmaszkos tábornokot.

A LEGO® NINJAGO nindzsa-témájú építhető játékok sorozatának más készletei sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és a rajongók órákon át játszhatnak kedvenc hőseikkel. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja meg neked és gyermekednek az építési kalandot, hogy összeállítsátok a nindzsa modellt. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet, és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • 4 az 1-ben járműmodell gyerekeknek - A 9 éves és idősebb gyerekek a Team Ninja Adventure Kit és a kombinált jármű segítségével felidézhetik a NINJAGO® TV-sorozat Dragon Rising 2. évadának csatáit.
  • Levehető Ninja járművek - A nagy NINJAGO® jármű 4 kisebb járműre osztható: Sora siklórepülője 2 katapultálóval, Lloyd terepjárója, valamint Cole és Nya motorkerékpárjai.
  • 6 NINJAGO® minifigura - A NINJAGO® készlet Sora, Lloyd, Nya és Cole, egy farkasmaszkos harcos és egy farkasmaszkos tábornokot tartalmaz.
  • Páncélozott kiegészítők - A nindzsa minifigurák versenypáncélba vannak öltözve, és mindegyikük egy-egy katanával van felfegyverkezve.
  • Születésnapi ajándék gyerekeknek - Ez az akciófigurás játék szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és nagyszerű ajándékként szolgál azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek nindzsa hősökkel játszani
  • Még több nindzsa kaland - Nézz meg más LEGO® NINJAGO® készleteket (külön megvásárolható), hogy még nagyobb adag szórakozásban legyen részed a Nindzsák csapata és a kombinált járműkészlet segítségével.
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletek sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és a gyerekeket egy fantasztikus kalandos világba csöppentik kedvenc nindzsa hőseikkel.
  • Méretek - Ez a LEGO® NINJAGO® készlet 576 darabból áll, a nindzsa kombó jármű pedig több mint 9 cm magas, 26 cm hosszú és 18 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: