NINJAGO LEGO® Robot Jay harci csomagja (71805)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 220 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (8 db)

A NINJAGO LEGO® Fighting Pack Jay's Robot (71805 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® NINJAGO® NINJAGO® (71805) Jay the Robot Battle Pack segítségével a 6 éves és idősebb gyerekek újra átélhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat 2. évadának akciódús csatajeleneteit. Ez a NINJAGO készlet egy mozgatható karokkal, lábakkal és törzzsel ellátott robotruhát tartalmaz, amely egy nagy aranykardot tart, és 2 kilövőt lő ki.

Ez a készlet 4 NINJAGO figurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Jay egy aranykarddal van felfegyverkezve, a Master Lloyd minifigura pedig 2 arany katanát tart a kezében. A karmos harcosnak hosszú karmok vannak mindkét kezén, a farkasmaszkos harcosnak pedig nyílpuskája van.

A LEGO® NINJAGO nindzsa témájú építhető játékok sorozatának más készletei sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és a gyerekek órákon át élvezhetik a játékot kedvenc hőseikkel. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja be neked és gyermekednek a modellépítő kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet, és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • Akciódús robotruha modell gyerekeknek - A 6 éves és idősebb gyerekek a Jay's Robot Battle Pack kalandkészlettel felidézhetik a NINJAGO® TV-sorozat Dragon Rising 2. évadának csatáit.
  • Mozgatható robot - A robotruha mozgatható karokkal, lábakkal és törzzsel rendelkezik, egy nagy aranykardot tart, és 2 kilövőt lő ki.
  • 4 NINJAGO® minifigura - A készlet Jayt, egy egyedi Lloyd mester minifigurát, egy karmos harcost és egy farkasmaszkos harcost, valamint egy farkasmaszkos harcost tartalmaz, végtelen kalandok várnak a gyerekekre
  • Fegyver-kiegészítők - Jay egy aranykarddal van felfegyverkezve, Lloyd mester két arany katanával, a farkasmaszkos harcos pedig egy nyílpuskával rendelkezik.
  • Ajándék a kis nindzsáknak - Ez a kalandos készlet csodálatos meglepetés a gyerekeknek, és felejthetetlen építési és játékélményt nyújt számukra
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több LEGO® NINJAGO® készletet (külön megvásárolható) és robotruhás akciófigurát!
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletek sárkányokat, járműveket és templomokat tartalmaznak, és elmerítik a gyerekeket kedvenc nindzsa hőseik fantasztikus kalandvilágában
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 78 darabból áll, és egy több mint 8 cm magas robotruhát tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: