NINJAGO LEGO® Source Dragon Motion (71822)

Nincs értékelés
Márka: Lego
49 620 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (1 db)

A NINJAGO LEGO® Source Dragon Motion Builder (71822 ) 12 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 12 éves és idősebb gyerekek felidézhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat 2. évadának légi kalandjait a lenyűgöző Source Dragon Movement Kit (71822) segítségével. Minden idők legnagyobb LEGO® téglából épített sárkányát tartalmazó modell mozgatható lábakkal, farokkal, csípővel, állkapoccsal, fejjel, nyakkal és nagy szárnyakkal rendelkezik.

Hátán nyeregtrónus és 6 kisebb sárkánylélek található. Ez a sárkánykészlet 6 minifigurát tartalmaz, amelyekkel a gyerekek izgalmas csatákat vívhatnak: Kai, Wyldfyre és Arina nindzsa harcosok (félelmetes kardokkal és kapukkal), valamint a gonosz trió: Lord Ras, Jordana és a farkasmaszkos harcos, akiknek saját fegyverük van.

A LEGO NINJAGO sorozat nindzsa témájú, építhető játékkészletei robotruhákat, járműveket és templomokat tartalmaznak, a nindzsa rajongók pedig órákig élvezhetik a játékot kedvenc hőseikkel. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja be neked és gyermekednek a modellépítő kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet, és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • Sárkányos kalandjáték gyerekeknek - A 12 éves és idősebb gyerekek a Source Dragon mozgó kalandkészlettel felidézhetik a NINJAGO® televíziós sorozat Dragon Rising 2. évadának légi akcióját.
  • NINJAGO mozgó sárkány - Minden idők legnagyobb NINJAGO® sárkánya mozgatható lábakkal, farokkal, csípővel, állkapoccsal, fejjel, nyakkal és nagy szárnyakkal rendelkezik a kalandos játékhoz.
  • Nyeregtrónus - A sárkány hátán egy nagy nyeregtrónus található, ahol a gyerekek leültethetik a minifigurát, majd a levegőbe emelkedve kalandos történeteket mesélhetnek.
  • 6 NINJAGO® minifigura - Ez a nindzsa készlet tartalmazza Kai, Wyldfyre és Arin nindzsa harcosokat, valamint Lord Ras, Jordan és a farkasmaszkos harcos gonosztevőket. Minden minifigurának saját fegyvere van.
  • Ajándék a NINJAGO® világából a gyerekeknek - Ez a harci játék nagyszerű születésnapi ajándék a nindzsákkal kalandozni vágyó gyerekeknek, és garantálja a csodálatos építési és játékélményt.
  • Egy praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletek robotruhákat, járműveket és templomokat tartalmaznak, így a gyerekek elmerülhetnek kedvenc nindzsa hőseik fantasztikus kalandvilágában.
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 1716 darabból áll, és egy nagy sárkánymodellt tartalmaz, amely kinyújtott szárnyakkal több mint 39 cm magas, 63 cm hosszú és 74 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: