NINJAGO LEGO® Tournament Battle Arena (71818)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 360 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (10 db)

A NINJAGO LEGO® Tournament Battle Arena (71818 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kifinomult Tournament Battle Arena (71818) segítségével a 7 éves és idősebb fiúk és lányok felidézhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat 2. évadának drámai végső csatáját. A nindzsa harci készlet rengeteg interaktív funkciót tartalmaz, hogy a gyerekek órákig játszhassanak vele, és amikor a játéknak vége, remekül mutat majd a polcon vagy az éjjeliszekrényen.



Ez a LEGO® NINJAGO játékkészlet 2 mozgatható platformot tartalmaz, amelyeken a gyerekek izgalmas csatákat játszhatnak a nindzsákkal és a gonosztevővel, egy nagy dobot, amelyet lecsúsztathatnak az állványról, hogy beguríthassák az arénába, és egy lépcsőt, amely a kar meghúzásával felhajtható, így a rajta lévő összes szereplő lecsúszik. Ez az építhető nindzsa játékkészlet gyerekeknek 6 NINJAGO minifigurát tartalmaz. Kaia Sora nindzsái versenypáncélt viselve és vadonatúj rövid katanákkal hadonásznak a rengeteg gonosztevő ellen: Cinder, a farkasmaszkos harcos, valamint a gonosz Jay és Tox, akik kizárólag ebben a készletben szerepelnek.

  • NINJAGO® készletek gyerekeknek - A 7 éves és idősebb lányok és fiúk a Tournament Battle Arena készlettel felidézhetik a NINJAGO Dragon Rising TV-sorozat 2. évadának elképesztő akciójeleneteit.
  • Interaktív játék - Az akcióaréna modell 2 mozgatható platformot tartalmaz, amelyekre a gyerekek egy nindzsát és egy gonosztevőt helyeznek, hogy újra eljátsszák az akciódús csatákat.
  • Guruló dob és összecsukható lépcső - A kar meghúzásával a gyerekek összecsukhatják az aréna lépcsőit, és ledobhatják a rajtuk álló minifigurákat, a dob pedig kinyílik, ha megnyomják, és elkezd gurulni az arénába.
  • 6 NINJAGO® minifigura - Ebben a nindzsa témájú játékkészletben a gyerekek számára Kai és Sora nindzsák tornapáncélban harcolnak Cinderrel, a farkasmaszkos harcossal, valamint a gonosz Jayjel és Toxszal, akik kizárólag ebben a játékkészletben szerepelnek.
  • Ajándék a NINJAGO® világából - Ez a LEGO® építőkészlet szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és nagyszerű születésnapi ajándék 7 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretnek nindzsázni.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, így a tapasztalt építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több LEGO® NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) sárkányokkal, robotruhákkal és járművekkel.
  • Méretek - A Tournament Battle Arena miniatűr modell 659 darabból áll, és több mint 17 cm magas, 30 cm széles és 20 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: