NINJAGO LEGO® Zane jégmotorja (71816)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 200 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (7 db)

A NINJAGO LEGO® Zane's Ice Bike (71816 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® NINJAGO® (71816) Zane jégmotorja segítségével 7 éves és idősebb fiúk és lányok játszhatják el a NINJAGO Dragon Rising TV-sorozat 2. évadának akciójeleneteit. Ez a gyerekeknek szánt NINJAGO készlet egy NINJAGO motorkerékpárt tartalmaz mozgó kerekekkel, arany lapátokkal és hátsó kerékfelfüggesztéssel. Amikor a gyerekek megnyomják a kereket, mindkét oldalon menő támadó jégpengék pattannak ki. Ebben a lenyűgöző kalandkészletben egy Zane minifigura is található, akit el tudsz vinni egy körre a motorkerékpáron. Zane vadonatúj versenypáncélba van öltöztetve, és 2 katanát tart a kezében, amivel a gyerekek órákon át élvezhetik a szerepjátékot a NINJAGO világában. A LEGO NINJAGO összerakható akciófigurákból álló, nindzsa témájú játékokat tartalmazó sorozatban robotruhák, sárkányok és templomok találhatók, és a rajongók több órányi akciódús játékot élvezhetnek. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja be neked és gyermekednek az építési kalandot.

  • Nindzsa motoros játék gyerekeknek - A 7 éves és idősebb gyerekek a Zane's Ice Motorcycle Adventure Builder építővel felidézik a NINJAGO® TV-sorozat Dragon Rising 2. évadának fergeteges akcióját.
  • Funkciókkal teli NINJAGO® motorkerékpár - A motorkerékpár mozgatható kerekekkel, arany lapátokkal és hátsó kerékfelfüggesztéssel rendelkezik.
  • Interaktív nindzsa játék - A nindzsa rajongók megnyomhatják a motor hátsó kerekét, megfordíthatják a jégpengéket mindkét oldalon, és támadó üzemmódba kapcsolhatják a motort
  • 1 NINJAGO® minifigura - Zane vadonatúj versenypáncélba öltözött, és 2 katanát tart a kezében a végtelen akciódús játékhoz.
  • Ajándék a NINJAGO® világából a gyerekeknek - Ez az akciójáték szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és remek kis ajándékként szolgál a 7 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretnek nindzsákkal játszani
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több LEGO® NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) sárkányokkal, robotruhákkal és járművekkel együtt
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletekben sárkányok, járművek és templomok is szerepelnek, és a gyerekeket egy fantasztikus kalandos világba csöppentik kedvenc hőseikkel együtt.
  • Méretek - Ez a LEGO® NINJAGO® készlet 84 darabból áll, a motoros modell több mint 6 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: