Speed Champions LEGO® szuperautó Lamborghini Lambo V12 Vision GT (76923)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 490 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Speed Champions LEGO® Supercar Lamborghini Lambo V12 Vision GT (76923) LEGO® szuperautó Lamborghini Lambo V12 Vision GT (76923 ) 10 éves kortól használható a Legótól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 10 éves és idősebb gyerekek megépíthetik és megépíthetik a hihetetlen LEGO® Speed Champions (76923) Lamborghini Lambo V12 Vision GT szuperautót. A futurisztikus Lamborghini autó gyerekeknek és videojáték-rajongóknak készült, a Gran Turismo videojáték-sorozatban megjelent híres virtuális modell számos egyedi dizájnelemét hozza.

A LEGO autómodell a híres karcsú karosszériát, a szélvédő és a motorháztető felhúzásával nyíló pilótafülkét, osztott hátsó szárnyat, hatszögletű elemeket a keréktárcsákon, dupla kipufogót, Gran Turismo logókat és Y alakú hátsó lámpákat tartalmaz.

A gyűjthető modellautóhoz egy sisakos minifigurás sofőr is tartozik, amely a gyerekeknek és a videojátékok rajongóinak egyaránt rengeteg izgalmas versenyakciót biztosít. A LEGO Speed Champions készletek lehetővé teszik a gyerekek és a szenvedélyes autórajongók számára, hogy megépítsék a világ legikonikusabb járműveinek másolatait. Minden autószett megépíthető nyomtatott építési útmutatóval vagy a LEGO Builder alkalmazással, amely végigvezeti Önt és gyermekét egy egyszerű és intuitív digitális építési kalandon.

  • Lamborghini autó gyerekeknek - LEGO® Speed Champions Lamborghini Lambo Lambo V12 Vision GT szuperautó építőjáték 10 éves és idősebb fiúknak és lányoknak, videojáték-rajongóknak és a szuperautók szerelmeseinek.
  • 1 minifigura - A készlet tartalmaz egy GranTurismo ruhás és sisakos sofőr minifigurát, amelyet a gyerekek a pilótafülkébe helyezhetnek, és elvihetik a versenyekre.
  • Hiteles Lamborghini részletek - Ez a LEGO® modell pilótafülkét, osztott hátsó szárnyat, hatszögletű elemeket a keréktárcsákon, kettős kipufogóvégeket, Gran Turismo logókat és Y alakú hátsó lámpákat tartalmaz.
  • Kiállított modellautó - A gyerekek és az autórajongók szívesen játszanak a Lamborghini modellautóval, majd a polcon vagy az éjjeliszekrényen kiállítják.
  • Ajándékozz egy LEGO® autómodellt - Ez a járműkészlet szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és a 10 éves és annál idősebb gyerekeknek, valamint a felnőtt modellautó-gyűjtőknek is örömet okoz majd.
  • Még több versenyzői kaland - Nézd meg a bonyolultabb LEGO® Speed Champions autó készleteket (külön megvásárolható).
  • Építsd és építsd meg híres járművek modelljeit - A LEGO® Speed Champions járműkészletekkel a gyerekek és az autórajongók híres autók másolatait építhetik meg.
  • Méretek - A készlet 230 darabból áll, és egy több mint 3 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles LEGO® járműmodellt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: