Star Wars™ LEGO® klón katonák és harci droidok harci csomag (75372)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 410 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Star Wars™ LEGO® Battle Pack Clone Trooper és Battle Droid (75372 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a 7 éves és idősebb gyerekeket, hogy a LEGO® Star Wars™ (75372) Clone Trooper és Battle Droid Battle Pack csomaggal újrateremtsék a Star Wars: The Clone Wars izgalmas jeleneteit. Tartalmaz 4 LEGO Star Wars minifigurát és 5 LEGO figurát - egy klón sokkoló katonát, 3 klón katonát, 3 szuper harci droidot és 2 harci droidot - tipikus akciófigurás fegyverekkel. Ez a LEGO készlet tartalmaz továbbá egy Star Wars speeder bike-ot kilövőmotorral 2 klón katonához és egy megépíthető STAP speeder járművet egy harci droidhoz. A kreatív játéklehetőségek extra adagját nyújtja a 3 kilövőgondolával ellátott tri-droid és a kilövőgondolával ellátott védekező állomás is.

A LEGO Builder alkalmazás digitális utasításokat és eszközöket tartalmaz a modellek nagyításához és forgatásához, hogy a gyerekek még jobb építési élményt kapjanak.

A készletben található figurák és modellek a LEGO Star Wars sorozat más készleteivel is kombinálhatók (külön megvásárolhatók).

  • Clone Trooper és Battle Droid Battle Pack gyerekeknek - Idézz fel jeleneteket a StarWars: The Clone Wars című filmből, és alakítsd át őket LEGO® téglákká LEGO figurákkal, egy gyorsasági motorral és még sok mással!
  • 4 LEGO®StarWars™ minifigura és 5 LEGO akciófigura - Klón Sokkoló katona, 3 klónkatona, 3 szuper harci droid és 2 harci droid különböző kiegészítőkkel.
  • Összeépíthető LEGO®StarWars™ Pókmotor - A Pókmotor 2 blasterrel, 2 blaster tartóval és 2 klón katonának is van hely.
  • Korlátlan kreatív játék - Három droid forgatható felsővel és 3 kilövővel, STAP szárny a harci droidhoz, védekező állomás kilövővel, hődetonátor elemmel és még sok minden mással
  • Ajándéktipp 7 éves és idősebb StarWars™ rajongóknak - Ajándékozd ezt a gyűjthető készletet a StarWars: Clone Wars sorozatot kedvelő gyerekeknek!
  • Szórakoztató LEGO®StarWars™ készletek minden korosztály számára - A LEGOStarWars készletek tökéletesek a gyerekek és a felnőtt rajongók számára, akik ikonikus jeleneteket szeretnének újrajátszani, új akciótörténeteket kitalálni vagy modelleket építeni.
  • Kompakt, 215 darabos készlet - Összeszerelve a tri-droid több mint 12 cm magas, 15 cm hosszú és 13 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: