Technic LEGO® Ferrari Daytona SP3 (42143)

Nincs értékelés
Márka: Lego
153 410 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Technic LEGO® Ferrari Daytona SP3 (42143 ) a Legótól 18 éves kortól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Technic Ultimate Concept Car sorozat egy lenyűgöző készletet kínál a felnőtt Ferrari-rajongóknak. Lépj be a koncentrált kikapcsolódás zónájába, és építsd meg a Ferrari Daytona SP3 modellt klasszikus piros színben, krómozott keréktárcsákkal. Összeszerelés után állítsd ki ezt az egyedülálló, 1:8 méretarányú járművet, és csodáld meg kecses íveiben.

A precíz mérnöki munka eredménye
Egy valódi Ferrari másolata számos hiteles funkciót kínál. A modell funkcionális kormányzással, nyolcfokozatú szekvenciális sebességváltóval váltókarral és mozgó dugattyúkkal ellátott tizenkét hengeres motorral rendelkezik. Az eredeti példányhoz hasonlóan ez a gyűjtői Ferrari szuperautó is nyitható függőleges ajtókkal büszkélkedhet. Ráadásul a motorháztető alatt egy egyedi sorozatszámot találsz, amely hozzáférést biztosít a különleges online tartalmakhoz.

Tapasztald meg életed utazását
A LEGO Technic ultimatív koncepcióautó-kínálatának modellje - egy kifejezetten felnőtteknek készült kollekció. A világ egyik legexkluzívabb autóját ünnepelve ez a fejlett készlet tökéletes ajándék az autórajongóknak.

  • Egy szuperautó modell felnőtteknek - rakd össze és csodáld meg a Ferrari Daytona SP3 minden részletét a LEGO® Technic (42143) Ferrari Daytona SP3 tapasztalt építőknek készült LEGO® Technic (42143) Ferrari Daytona SP3 modellel.
  • Az ultimate LEGO® Technic koncepcióautó család bővítése - a szuperautó-sorozat 4. tagja, amely a világ néhány legluxusabb járművének gyűjthető modelljeit foglalja magába
  • A Ferrarival együttműködésben készült modell funkcionális kormányzással, 12 hengeres motorral, nyolcfokozatú szekvenciális sebességváltóval váltókarral, nyitható szárnyas ajtókkal, lengéscsillapítókkal és levehető tetővel rendelkezik.
  • Eredeti ajándék a Ferrari rajongóknak - ezt a részletes, megépíthető modellt kifejezetten felnőtt LEGO® építők és Ferrari-rajongók számára tervezték. Egyedülálló építési élményt nyújt, amelynek eredménye egy igazi látványosság lesz
  • Kiállításra tervezve - egy dekoratív kiállítási alátétet és egy egyedi sorozatszámot is tartalmaz, amely hozzáférést biztosít a különleges online tartalmakhoz<
  • Méretek - Az 1:8 méretarányú szupersportmodell 14 cm magas, 59 cm hosszú és 25 cm széles.
  • Melyik irányba fogsz menni? - A LEGO® Technic termékcsalád kifejezetten felnőttek számára tervezett, fejlett modellek formájában kínál építési élményt.
  • Első a minőség - A LEGO® Technic téglák megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, így következetesek, kompatibilisek és mindig megbízhatóan tartják magukat.
  • Garantált biztonság - A LEGO® Technic darabokat a földre dobják, felmelegítik, összezúzzák, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: