Technic LEGO® John Deere 9700 kombájn (42168)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 120 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® John Deere 9700 kombájn (42168) egy LEGO® Technic építőkészlet, amely 9 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és annál idősebb gyerekek, akik szeretik a mezőgazdasági gépeket, nagyon jól fognak szórakozni a LEGO® Technic (42168) John Deere 9700 kombájnnal. A modell a jellegzetes John Deere színekben pompázik, hátsókerék-kormányzással és egy aratórúddal az elején, amely emelhető, süllyeszthető és forgatható, akárcsak egy igazi kukoricakombájn. Ez a készlet nagyszerű ajándék születésnapra vagy bármilyen alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a mezőgazdasági gépeket és a kreatív játékot.

A LEGO Technic készlet valósághű részletekkel büszkélkedhet, és a fiatal építőket közérthető módon vezeti be a technológiába. A kisgyerekek a LEGO Builder alkalmazással szórakoztató építési kalandokat élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • John Deere jármű 9 éves kortól - Inspiráld a kis mezőgazdaságért rajongókat a LEGO® Technic John Deere 9700 takarmánybetakarító építésére és felfedezésére.
  • Betakarító rúd - A gyerekek felfedezhetik, hogyan működnek az igazi John Deere kombájnok, és kipróbálhatják a valódi gép funkcióit utánzó betakarító rúd emelését, leengedését és forgatását.
  • Hiteles kormányzás - A modell hátsókerék-kormányzással rendelkezik, akárcsak egy valódi John Deere kombájn, így a gyerekek játék közben élvezhetik a valósághű irányítást.
  • Ajándéktipp a kis John Deere-rajongóknak - Ez a készlet nagyszerű ajándék a járműveket kedvelő gyerekeknek.
  • Az építés szórakoztató módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic építőkockák (külön megvásárolható) valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat kínálnak, amelyek bevezetik a fiatal építőket a mérnöki tudományok világába.
  • Méretek - Az 559 darabos készlet egy több mint 11 cm magas, 25 cm hosszú és 22 cm széles kombájnt tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: