Technic LEGO® Lamborghini Huracán Tecnica (42161)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 410 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® Lamborghini Huracán Tecnica Technic (42161) LEGO® Lamborghini Huracán Tecnica Technic készlet ( 42161 ) 9 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és annál idősebb gyermekek gazdagodhatnak a Lamborghini Huracán Tecnica (42161) minden részletének megépítésével. A hiteles kézműves kivitelezés a sportautó rajongókat izgatja, és V10-es motort, nyitható ajtókat és kormányt tartalmaz. Ez a készlet nagyszerű ajándék születésnapra vagy más alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik saját Lamborghini birtoklásáról álmodnak.

Nagyszerű bevezetés a technológia világába
A LEGO® Technic építhető modellek valósághű mozgásokkal és mechanizmusokkal büszkélkedhetnek, így a fiatal építők szórakoztató és közérthető módon ismerkedhetnek meg a technológia világával. A kisgyermekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik az előrehaladást.

  • Modell a Lamborghini szerelmeseinek - Adj felejthetetlen építési élményt a 9 éves és idősebb sportautó rajongóknak az aprólékosan részletezett LEGO® Technic Lamborghini Huracán Tecnica (42161) modellel.
  • Szeress minden részletet - A gyerekek megépíthetik és felfedezhetik a Lamborghini Huracán Tecnica mozgó V10-es motorját, kormányzását és nyitható ajtajait.
  • Az eredeti ihlette - Ez a Lamborghini modellautó a klasszikus zöld színkombinációt viseli.
  • Ajándék 9 éves kortól - Ajándékozd a Lamborghini Bugatti sportkocsi modelljét annak a gyereknek, aki szereti a szuperautókat és a menő autómodelleket.
  • Játékra és kiállításra - Miután a gyerekek összerakták az autót és minden részletet felfedeztek, kellő büszkeséggel állíthatják ki a modellt
  • Méretek - Ez a LEGO® Technic készlet több mint 8 cm magas, 28 cm hosszú és 12 cm széles.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik készleteiket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic modellek valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat kínálnak, hogy a fiatal építők megismerkedhessenek a mérnöki tudományok világával.
  • Kiváló minőség - A LEGO® Technic darabok megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, következetesek, kompatibilisek és mindig jól tarthatók.
  • Első a biztonság - A LEGO® Technic darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: