Technic LEGO® NASA Mars Rover Perseverance (42158)

Nincs értékelés
Márka: Lego
30 800 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® NASA Mars Rover Perseverance Technic készlet (42158 ) 10 éves kortól használható a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyerekek felejthetetlen kalandban lesz részük, amikor megépítik a NASA Marsjáró Perseverance (42158) LEGO® Technicből. Ez az építési projekt tökéletes a tudományt és a technológiát szerető gyerekek számára. Tartalmaz egy kiterjesztett valóság alkalmazást, amely segít a gyerekeknek jobban megérteni a Mars környezetét és a rover küldetését.

Utazás a Marsra
Ez a modell tele van olyan funkciókkal, amelyek segítségével a gyerekek jobban el tudják képzelni, milyen kihívásokkal kellett szembenézniük a NASA Rover Perseverance-nek és az Ingenuity helikopternek. A rover 360 fokos kormányzással, mozgatható karokkal és felfüggesztett tengelyekkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy a rover mind a 6 kerékkel egyenetlen terepen is mozogjon. További megépíthető elemek közé tartoznak az erőművek, antennák, kamerák és tudományos műszerek.

Intuitív építési útmutató
A LEGO Builder alkalmazás intuitív építési kalandokon keresztül vezeti végig a gyerekeket. Lehetővé teszi a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, az építmények mentését és a haladás nyomon követését.

  • Engedj a tudomány és a technológia iránti szenvedélyednek - A 10 éves és idősebb gyerekek a LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance (42158) segítségével többet tudhatnak meg az űrkutatás kihívásairól.
  • Tegyél egy tesztrepülést - A készlet tartalmazza a NASA Ingenuity helikopter megépíthető változatát, amely a Perseverance Rover kísérője volt, és amellyel tesztrepülést végeztek a Marson.
  • Kiterjesztett valóság funkciók - Egy kiterjesztett valóság alkalmazás segítségével a gyerekek többet tudhatnak meg a roverről és annak küldetéséről.
  • Felfedező funkciók - A 360°-os kormányzással, mozgatható karokkal és felfüggesztett tengelyekkel büszkélkedő rover még egyenetlen terepen is képes navigálni, és építhető tudományos műszereket is tartalmaz.
  • Nagyszerű ajándék 10 éves kortól - A NASA Mars Rover Perseverance modellje tökéletes ajándék az űrkutatás vagy a tudomány és a technológia iránt érdeklődő gyerekek számára.
  • Méretek - Ez a LEGO® Technic modell több mint 23 cm magas, 32 cm hosszú és 23 cm széles.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic modellek valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat kínálnak, hogy a fiatal építők megismerkedhessenek a mérnöki tudományok világával.
  • Kiváló minőség - A LEGO® Technic darabok megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, következetesek, kompatibilisek és mindig jól tarthatók.
  • Első a biztonság - A LEGO® Technic darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: