Technic LEGO® NEOM McLaren Extreme E versenyautó (42166)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 470 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® NEOM McLaren Extreme E versenyautó (42166 ) 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tökéletes ajándékot keresel a versenyautókat kedvelő gyerekeknek? Ez a felhúzható motorral ellátott autó 7 éves kortól gyerekeknek pont megfelelő! A kis építők először megépítik a kifinomult LEGO® Technic (42166) NEOM McLaren Extreme E versenyautót, majd akciódúsan szórakozhatnak a felhúzható motorral.

Ez a modell tökéletesen visszaadja a modell karakterét. Vaskos terepgumikkal, kihagyhatatlan színkombinációval és hiteles partnerlogókkal rendelkezik. A gyerekek megtapasztalhatják, milyen érzés versenyautót vezetni a világ távoli részein, és egy igazi Extreme E versenyző szerepébe bújhatnak.

Ez a készlet nagyszerű ajándék a járművek és a gyors autók szerelmeseinek. A LEGO Technic készletek valósághű részletekkel büszkélkedhetnek, és szórakoztató módon vezetik be a fiatal építőket a technológiába. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással jutalmazó építési kalandokat élhetnek át. Ebben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • Felhúzható modell 7 éves kortól - Adj a gyerekeknek egy szórakoztató, akciódús NEOM McLaren Extreme E versenyautó felhúzható készletet.
  • Felhúzható meghajtás - A gyerekek az Extreme E versenyző szerepébe bújnak, és a LEGO® Technic modellt a felhúzható motor segítségével akcióba lendítik, miközben versenyeket játszanak a világ minden táján.
  • Robusztus gumiabroncsok - A járművet olyan hiteles részletek díszítik, mint a terepgumik és a partnerek logói.
  • Ajándékötlet gyerekeknek - Ez az autós készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a modellautókat és a terepjárókat.
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic modellek valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat kínálnak, hogy a fiatal építők megismerkedhessenek a mérnöki tudományok világával.
  • Méretek- A készlet 252 darabból áll, az autó több mint 8 cm magas, 18 cm hosszú és 10 cm széles.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: