Technic LEGO® terepjáró bogár (42164)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 080 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® Off-Road Racing Buggy (42164) Technic építőkészlet 8 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 8 éves korú gyermekek nagyon jól fognak szórakozni ezzel a csodálatos járműkészlettel. A LEGO® Technic (42164) Off-Road Racing Buggy összeszerelése közben gyakorolhatják építési készségeiket - de a móka ezzel még nem ér véget! Miután összeszerelték, kipróbálják a modellt. A buggy számos hiteles, valódi versenybogárkocsik által inspirált részlettel büszkélkedhet, mint például hátsó lengéscsillapítókkal, mozgó 4 hengeres motorral és szervokormánnyal. Ez a készlet nagyszerű ajándék a járművek és versenyautók iránt rajongó gyerekeknek.

A LEGO Technic készletek a valósághű részleteket interaktív modellekkel kombinálják, hogy a fiatal építők megismerkedjenek a LEGO téglákkal a technológia világával. A kisgyerekek a LEGO Builder alkalmazással szórakoztató építési kalandot élhetnek át, ahol a modelleket 3D-ben zoomolhatják és forgathatják, valamint nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • Építő 8 éves kortól - A versenyautók szerelmesei nagyon jól fogják érezni magukat a LEGO® Technic Off-Road Racing Buggy építésében és a játékban.
  • 4 hengeres motor - A buggy valódi versenybogarak által ihletett autentikus részletekkel büszkélkedhet, beleértve a mozgó 4 hengeres motort is.
  • Kormányzás és lengéscsillapítók - A gyerekek kipróbálhatják a hátsó lengéscsillapítókat és a szervokormányt, amely lehetővé teszi, hogy a jármű oldalirányban dőljön.
  • Ajándékötlet - Ez a készlet nagyszerű ajándék a járműveket vagy a készletautókat kedvelő gyerekeknek.
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic modellek valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat kínálnak, amelyek bevezetik a fiatal építőket a mérnöki tudományok világába.
  • Kis LEGO® építőkészlet - A készlet 219 darabból áll, a jármű több mint 9 cm magas, 17 cm hosszú és 11 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: